Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 18 éves fiú vagyok! 173 cm és...

18 éves fiú vagyok! 173 cm és 58 kg ami nagyon nem jó. Néha kondiztam de nem igazán foglalkoztam az ilyesmivel. Most el szeretném kedzeni mennyi időt kell ahoz edzenem hogy legyen változás?

Figyelt kérdés
nem mondom azt hogy semmi izom nincs rajtam, hanem csak minimális. most ugye van az a tömegelés meg szálkásítás. ha pl valaki 100 kg akkor nyilván szálkásítania kell. de mi van velem? tömegeljek a semmire? egyáltalán hogyan kell tömegelni és hogyan kell szálkásítani? ne szekáljatok légyszi de tényleg nem értek hozzá. a sárga kapszulát ne is írjátok mert nem értem! ha saját szavaitokkal válaszoltok jobban megértem. szóval a lényeg hogy mennyi időt kell edzenem hogy legyen látszatja is?

2014. dec. 28. 16:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Te a 8-as vagy, a 7-es en vagyok :D

2015. jan. 3. 23:22
 12/12 anonim ***** válasza:
8-as vagyok.Szóljál már bele:D
2015. jan. 5. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!