Szerintetek van érdemleges változás a két kép közt?
Figyelt kérdés
Egy ideje járok edzeni,szerintetek van látszata,vagy ez még semmi?Nem tudom saját magam elfogultság nélkül megítélni.
2014. dec. 16. 16:20
1/6 Trafó1 válasza:
igen van sokkal pöttyösebb az egyik.
2/6 anonim válasza:
Azért látszik hogy a második képen izmosabb vagy.
3/6 CaptainMilkyWay válasza:
Igen,van.Ne hagyd abba és akkor egyre jobb lesz :)
4/6 anonim válasza:
szerintem bőven látszik,van eredmény,meg a 2. képen sokkal jobban kivehetőek az izmok
5/6 tkodit válasza:
A második kép teljesen más szögből készült, eleve csalóka így fotózni a hátat. De nyilván van eredménye, nyomjad csak. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pöttyösebb,csak az elsőn a fényviszonyok miatt nem látszik annyira :P
Volt sajnos a hülyeségem miatt 4 hónap kihagyásom,de most teljes gőzzel próbálok visszaszokni.Azért kell pár év itt,hogy megfelelő eredmény legyen :)
2014. dec. 16. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!