Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a bajuk a gyúrósoknak a...

Mi a bajuk a gyúrósoknak a CrossFittel?

Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 12:53
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Ha te vádlizáskor az Achilles inadat akarod nyújtogatni (annyira letépni a vádlidat, hogy már azt húzzad), már rég rosszul vádlizol... A lazaság struktúrális kérdés..
2014. dec. 29. 11:46
 32/36 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Mint látod, ez a baj a kettő sportoló között. Nem tudjuk megérteni a másikat, mivel nekünk az nem logikus, mert Mi más irányba dolgozunk. Ez az igazi válasz a kérdésedre, visszaolvasva az Én, és egy másik srác válaszait, láthatod ékes példáját.
2014. dec. 29. 12:14
 33/36 A kérdező kommentje:

Látom...

Azért az meglepett, hogy ekkora ellentét van a két sport között. Továbbra sem értem, mire fel.

2014. dec. 29. 13:14
 34/36 Dogmatix91 ***** válasza:

Vádli nyújtásról beszéltem nem vádlizásról. De pl kerékpározás vagy futás közben is nyúlhat, de ez már szőrszálhasogatás.

Száz szónak is egy a vége, alapvetően szerintem egy normális "gyúrós" (nevezzük inkább testépítőnek vagy konditeremben edzőnek, a gyúrós szó számomra degradáló) nem fikázza orrba szájba a CrossFitet, csak nem tud azonosulni vele (itt is ezt láttuk). Ahogyan én sem tudnék már huzamosabb ideig konditeremben edzeni mert számomra az már túl monoton lenne. Tök jól megfér egymás mellett a két sport, hiszen teljesen mások a célok. Aki a kinézetre megy rá az előbb vagy utóbb a konditeremben fog kikötni hiszen ott izoláltan dolgoztatnak meg egy-egy izomcsoportot. Aki a teljesítményre megy és arra, hogy viszonylag sok terepen otthonosan mozogjon annak tökéletes választás a CrossFit, de csakis szakképzett oktató mellett. Szerencsére ebből már egyre több van az országban. Megjegyzem én a konditeremben is kötelezővé tenném az első hónapban az edzői segítséget. Nekem is sok kondis ismerősöm van és szerencsére mindegyikkel megtalálom a közös hangot. Valószínűleg a másik válaszolóval is teljesen jól el tudtunk volna beszélgetni élő szóban mert mindkét sportnak megvannak az előnyei és a hátrányai. Az anyázós hangnem csak akkor jelenik meg ha elvakult emberek szólalkoznak össze, de ez nem csak sporttal kapcsolatban van így.

2014. dec. 29. 13:55
 35/36 anonim ***** válasza:
Persze. Az anyázás csak az idióták műfaja, akik nem tudnak észérveket felhozni valami ellen, illetve mellett.
2014. dec. 29. 14:00
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Az eredeti kérdést itt boncolgatták sok sok mondaton keresztül, pedig egyetlen szó a válasz:

EGÓ

Semmi más. Mind2 oldalon vannak nagyokosok, akik jobban tudnak mindent, és egy személyes előítéletekkel tűzdelt szempontot közvetítenek. Ez remekül látszott most Dogmatix91, és mr 80% vitájában is.

Ahol megjegyzem az egoista részt mr 80% alkotta. Ostoba kötözködések sorozata amit itt folytatott, amire mind teljesen kielégítő, és megfelelő választ kapott, mégis ignorálta. Ugyan ez a helyzet minden esetben. Akinek bizonygatnia kell hogy AZ ÖVÉ JOBB MINT A MÁSÉ, az mind egoista, és ostoba ember (főleg úgy, hogy szinte 0ával egyenlő a tudása, mint a legtöbbünknek itt). Megjegyzem életemben nem CF-eztem, és két nagyon egyszerű ok miatt: nekem látszatra nem tetszik, illetve ne hiszem hogy lenne hozzá megfelelő kitartásom. Ettől viszont nem kezdem el fikázni se. És mindez vice-versa igaz. Nincs "jobb" vagy "rosszabb" sport. Sport van, és különböző sportok. Az úszók se vitatkoznak a hosszú táv futókkal, hogy melyik a jobb...

További szép napot!

2014. dec. 29. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!