Mi a bajuk a gyúrósoknak a CrossFittel?
Annyi helyen látom szidni a CrossFitet, de nem értem miért. Az egy dolog, hogy nem lehet tőle a végtelenségig nőni, de ha nem is az a cél, akkor miért kell belekötni?
Félreértés ne essék, én nem ítélem el a gyúrósokat, magam is konditerembe járok edzeni, csak nyitok más sportágak felé is. :)
A CrossFittel semmi bajom. Kemeny sport.
Bajom azzal van amit az atlagembernek,0 szaktudasu kis edzőcskek probslnak eladni Crossfit neven. Lattam mar ilyen "edzest" es tragikusan szarul csinaltak a gyakorlatokat. Vonagló húzódzkodas,görbe felhúzas,kicsavart kettlebell..
Azzal van bajom nekem legalábbis amit crossfitt néven reklámoznak és eladnak.
Több embert ismerek aki önjelölt "személyi edzők" szakmaiatlansága miatt megsérült.
Kezdőknek egyszerűen nem szabadna csoportos edzést tartani, nincsenek azon a szinten hogy biztonságosan végrehajtsák a gyakorlatokat.
A Crossfittel, és idevágóan a Street workouttal is az a baj, hogy sokan nevetségesen végzik. Nem a Kovács Laci, vagy Street workoutba, Frank Medranoval kapcsolatos történetet cikizik, hanem pl ezeket: https://www.youtube.com/watch?v=XZIqXOGdkN0
Street workoutot is azért ítélik el, és ebbe igazuk is van, hogy a sok 12 éves kimegy egy játszótérre húzóckodni. Nekem volt egy régi osztálytársam, arra verte magát, és büszkén mondta nekem 19 évesen, hogy Őt a játszótéren megbámulják az anyukák, hogy mennyit tud húzóckodni. Én meg próbáltam leplezni a röhögés és a szánalom együttes kombóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!