Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeretném megedzeni a combomat...

Szeretném megedzeni a combomat. Tanácsok? L/19

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyi időbe telhet egy ilyen átlagos alkatból, mint az első képen egy olyat elérni, mint ami a másodikon van. Heti kétszer edzenék a combomra. Lehetőleg otthon, csak nem tudom, hogy itthon milyen gyakorlatokat lehetne végezni.

1: [link]

2: [link]

2014. dec. 24. 10:31
 1/7 anonim válasza:
Csinálj jó sok guggolást, lépcsőzz és biciklizz!
2014. dec. 24. 10:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Húú, a második lány combja elég gnómként hat. Ez lehet a photoshop eredménye is, vagy hogy tényleg csak lábra edzet.

De ekkora comb az én véleményem szerint még férfinak is elég nehéz feladat, nem elég az otthoni terhelés. Nőknél még lehet egyéb illegális anyag használata is szükséges.

De, guggolás, felhúzás, kitörés kell leginkább hozzá. Akkora súlyokkal, amivel maximum 10-12 ismétlés megy. Ezt otthoni körülmények között súly nélkül, egy idő után nembiztos hogy megbirod oldani.

Persze nem elhanyagolható tényező a megfelelő táplálkozás, tömegnövelő étrend kb 2g/testsúlykilógramm fehérjbevitellel naponta.

Csak lábra edzeni meg baromság, hacsak nem akarsz ilyen aránytalan lenni mint a nő a képen.

2014. dec. 24. 10:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Amit előttem írtak teljesen megállja a helyét, illetve én is kihangsúlyoznám, hogy soha ne edz egy testrészre. Ha valamit csinosítani akarsz, csináld többször, vagy csak több gyakorlattal, de CSAK egyvalamire sose. Aránytalan leszel, és az nem csinos.

A második képen a csajnak a combja meg túl sok.

2014. dec. 24. 12:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket. Igazából láb mellett a derekamat, hasamat próbálnám még edzeni, az lehetne feszesebb. De amúgy inkább csak a lábamat szeretném vastagítani kicsit, nekem tetszik, hogy van egy kicsi aránytalanság benne. Csak sajnos gondolom ez alkat kérdése főleg.

És az szerintetek baj, ha heti 2-szer próbálnék edzeni? Mert úgy hallottam, hogy kb mindig egy egész hetet szoktak hagyni.

2014. dec. 24. 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:
MINDEN izomcsoportodat edzed le, csak combodra nagyobb hangsúlyt fektess.
2014. dec. 24. 12:48
 6/7 anonim válasza:
Guggolás, kitörés súllyal ha tudod, annyi sorozattal amennyit bírsz, minden sorozatot bukásig végezd, váltogatva a 2 gyakorlatot egymás után, annyi pihenővel amennyi jólesik, max. 3 perc !
2015. jan. 7. 00:24
 7/7 anonim válasza:
Fuss sokat
2015. jan. 19. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!