Szerintetek ki erősödik többet egy évben? Street workout vagy edzőtermi testépíés?
Annyira k*b**szott ertelmetlen ez a kerdes meg a hozza hasonloak is. Mi a f*rok ertelme van 2 teljesen mas sportot összehasonlítgatni?
A Street workout celja a gyakorlatok elsajatitasa es szabalyos vegrehajtasa.
A testepitésé a jó test letrehozas.
Az erőt meg nem lehet igy merni. A street workoutos csinal 5 muscle upot,a kondis belehúz 200 kilóba. Melyik az erosebb?
Sziasztok!
Szerintem mindegy, melyiket választod, mindkettőnek megvan a maga szépsége. Én pl. 15 éve edzek súlyokkal, mellette sok küzdősportot űztem, amire már nincs sajnos elég időm, és mióta a street workouttal találkoztam, néha abba is belekóstolok. Sajnos ez is idő kérdése. A súlyzók itthon vannak, majomlétra és korlát még nincs. De szeretnék azt is. Szerintem nyugodtan lehet kombinálni is a dolgokat. Tény, hogy nekem a súlyzós edzés nagy előnyt nyújt az ilyesmihez is.
Viszont bármit is kezdesz el, a lényeg, hogy rendesen csináld, és találd meg azt az edzésmetódust ami számodra a legjobb.
Emellett jelentős szerepet tölt be a genetika. Én pl. leginkább egy gorillára hasonlítok, és ha ránézek egy súlyzóra, vagy egy húzódzkodó rúdra, máris bedurrannak az izmaim és nőni kezdek. Egyszóval szerencsés vagyok. Vannak akik akármit csinálnak, nem látszik rajtuk semmi, és nem fejlődnek erőben sem túl sokat.
No és még egy csomó verziója ezeknek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!