Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 1 évé edzek. Érdemes lenne...

1 évé edzek. Érdemes lenne belevágnom egy kreatin kúrába? Mennyi fejlődést hozna? És a kreatin kihozza a pattanásokat az arcon? 18/F

Figyelt kérdés

2014. dec. 18. 10:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Honnan a t*kömből szedtek már megint ilyeneket??? Számítottam a megvakított tömeg lincselésére, de arra nem, hogy egyszerűen olyan dolgokat olvastok bele abba amit írok, AMIT LE SE ÍROK:

"Az erőd miért is menne el ha abbahagyod? Leépül a kúra alatt felszedett izomtömeg amint abbahagyod? "

Ki mondott ilyeneket? HOL? Kezdek fáradni a h..lyeségektől. Hol írtam azt, hogy az erőd megy el? hol írtam hogy az IZOMtömegedből veszítesz?

És nem, nincs olyan bitang jó szemem, csupán néha olvasgatok, és nem csak shop.builder-t

[link]

"Mint láttuk, minden kreatin fajta hatása az, hogy a szabad kreatin részük bizonyos mennyiségben bejut az izomsejtekbe, ahol ennek egy része átalakul kreatin-foszfáttá. Ott ozmotikus "húzása" révén vizet vonz a sejt belsejébe. Ez elkerülhetetlen, szükséges, és kívánatos hatás, ez adja a kreatin eredményességének alapját, mivel a jó folyadék-ellátástól megduzzadt sejtben nagyobb az anabolikus, izomépítő folyamatok sebessége. Ez a jelenség egyébként a sejttérfogat-növekedés. Ha egy bizonyos kreatin fajta kevésbé fokozza a sejt víztartalmát, az kevésbé is hat! Ismételten, egy a lényeg: mennyi szabad kreatin jut az izomba. Minél több, annál nagyobb lesz a sejt víztartalma, az izomtömeg- és az erőnövekedés is! Sokan valószínűleg összekeverik a kreatin-transzportrendszerek szénhidráttartalma által megkötött még nagyobb mennyiségű vizet, illetve az ilyen cukros formulák rossz használatából esetlegesen jelentkező zsírosodás jelenségét a kreatin sejt-térfogat fokozó hatásával." (már várom a habzó szájakat, hogy cukor, meg szh, és hogy nem tudom mit mondok)

De nem egy helyről linkelhetnék dolgokat, itt 1+1=2 módon van leírva, hátha így sikerül megérteni:

"A kreatinnak vízvisszatartó hatása van A kreatinnal kapcsolatban végzett vizsgálatok alapján kiderült annak vízvisszatartó hatása (a vázizmok víztartalmát növeli, így azok nagyobbak, kidolgozottabbak).

Részletek: [link]

Ezt is belinkelem:

[link]

"A KREATIN MEGNÖVELI A TESTTÖMEGET"

"A KREATINTÓL „PUHÁBBNAK” FOGSZ TŰNNI"

"HA ABBAHAGYOD A SZEDÉSÉT, ÖSSZEMEGY AZ IZMOD" <---- ez a kedvencem, kizárólag az olvassa el aki nemcsak úgy érzi hogy tudja használni a szürkeállományát, hanem képes is rá.

Én nem átkozom barátom, én ellenzem. Kipróbáltam, nem is nagy dózisban (napi ~10-12 grammtól én már a wc-n ültem pár órát), és nem, nem az a bajom vele, hogy egyszer "túl sok" lett és hasmenésem volt tőle. A hatását egyértelműen láttam, utólag utána is olvastam. Az hogy te a homokba dugod a fejed, és sértegetsz, engem nem tud meghatni, erre én is minden további nélkül képes vagyok. Az hogy sz..rul kajálsz, de nem vizesedtél, nem függ össze azzal amit írok (pedig többször is kitértem rá, hogy NEM erről beszélek. hiába, olvasási gondok). Kb annyi revelanciája van a témához, mintha azt írnám, hogy ma megemeltem a táskámat, és nem lett lumbágóm.

Nem is tudom mi a f..sznak írok ennyit, úgyse olvassa el egy kommentelő se, csak nyomatja a badarságait... -.-''

2014. dec. 18. 17:21
 12/12 Dogmatix91 ***** válasza:

Nem olvastam most végig, de az első bekezdésedre megadom a választ.

"Remekül el van adva ezzel az erőszint növekedős dumával (és tényleg így is van, mert növeli), csak arról már nem szokott szó esni a reklámdumákban, hogy ezt el is veszíted ha már nem szeded ----> boost hatás"

Itt írtad. Csókolom!

2014. dec. 19. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!