Egyszerű, otthon végezhető edzéstervként mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
A termeket drágának tartom, azonban szeretnék itthon kicsit izmosodni, hízni, mert sokan véznának tartanak. Napi 50 felülést és 30 fekvőt kezdtem el csinálni, de kétlem, hogy ez eredményes lesz. Feleslegesen meg nem akarok dolgozni. Ötletek?2014. dec. 16. 01:23
1/7 anonim válasza:
fegyencedzés, nagy sablon, de pont erre jó amuit leírtál
2/7 anonim válasza:
Ha veszel még pár kiló súlyt, akkor saját testsúlyos gyakorlatokkal kombinálva, kiválóan le lehet edzeni otthon is bármelyik testrészedet.
3/7 anonim válasza:
Kezdőként ha jól kajázol nagyon sokat fejlődhetsz bármivel. Saját testsúllyal kezdtem én is. Azért ha csinálod, már csináld rendesen. Tehát ne 50 felülés (amúgy is rossz gyakorlat) és ne 30 fekvőt. Vagy bontsd szét izomcsoportokra, vagy teljes test edzést tolj mondjuk heti 3x és ne 10 perces intervallumú edzések legyenek. Vagy ha 10 percesek, akkor szakadj össze. Add meg a megfelelő terhelést az izomnövekedéshez.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, ment a zöld mindenkinek!
Találtam egy jó edzéstervet;
fekvenyomás rúddal 3x20
lehúzás csigán mellhez 3x20
vállból nyomás egykezessel 3x20
bicepsz állva rúddal 3x20
tricepsz csigán 3x20
lábnyújtás combfesz. gépen 3x20
lábhajlítás lábhajlítón 3x20
vádli állva 3x20
hasprés 3x20
De ezekhez nyílván gép szükséges...
Ilyesmi terv kéne, csak olyan amibe nem gépi tervek szerepelnek...
2014. dec. 16. 13:36
5/7 anonim válasza:
Nézd csak:
fekvőtámasz 3x10-30
tolódzkodás két szék között 3x10
bicepsz állva vagy húzódzkodás 3x10
tricepsz állva egykezessel / tricepsz tolódzkodás hátul 3x10
oldalemelés/ vállból nyomás egykezessel 3x10
húzódzkodás tarkóhoz / evezés egykezessel 3x10
guggolás sarokalátéttel 3x10
vádli állva 3x50
hasprés / lebegőülés 3x
Heti 3 edzés . pl. hétfő-szerda-péntek
6/7 anonim válasza:
ok ha tömeget akarsz legalább vmi súlyt aggassz magadra a gyakorlatoknál, pl hátizsákot megpakolod téglával, vagy bármi légy kreatív :-)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! :) Használni fogom amit írtál Geenanna!
2014. dec. 16. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!