Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha jobb a szabadsúlyos edzés,...

Ha jobb a szabadsúlyos edzés, akkor miért jár szinte mindenki terembe? Ha otthon is betudna rendezkedni?

Figyelt kérdés
2014. dec. 5. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Mert jobb a felszerelés, vannak gépek, társaság és személyi edző. Ott is vannak szabadsúlyok. Arról nem beszélve, hogy az otthoni környezetet elég hamar ki lehet nőni, és elég nagy beruházás lenne a szükséges felszerelések beszerzése, sokkal olcsóbb és szórakoztatóbb terembe járni.

(Nekem nagy bánatom, hogy nem tudok menni:-( )

2014. dec. 5. 14:48
 2/6 kovpet ***** válasza:
Amit az első ír, plusz honnan veszed, hogy mindenkinek van elég helye ahhoz, hogy tele pakolja a lakását cuccal?
2014. dec. 5. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:
A minimalis felszereles arabol is evekig lehet terembe jarni. Olusz nem sok lakasban van hely ennyi cuccnak
2014. dec. 5. 15:13
 4/6 poiu ***** válasza:
100%
Nem tudjuk, hányan edzenek otthon, mert nem látjuk őket... Én két ok miatt járok terembe. A terem az edzésről szól, nincs telefon, szomszéd stb. ami elvonná a figyelmemet + biztonságosabb, mintha egyedül edzenék szabad súlyokkal (szorultam már fekvenyomás végén súly alá, felejthetetlen élmény).
2014. dec. 5. 15:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, a balesetveszélyt még nem is említettem!

Plussz sok olyan gyakorlat van, amit nem lehet otthon, szabadsúllyal, egyedül megcsinálni, hogy csak az egyik alapgyakorlatot említsem, pl. guggolás nagy súllyal!

2014. dec. 5. 15:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Mert buták :D

Mert mindenhol azt mondják nekik, hogy akkor vagy erős meg fitt, ha úgy nézel ki, meg azt csinálod, amit a testépítők.

De mondjuk van, akinek nincs pénze otthoni szabad súlyokra, vagy hely nincs, vagy kifejezetten kedveli az edzőtermi légkört.

2014. dec. 5. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!