Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A combközelítő, -távolító...

A combközelítő, -távolító izmokat meg lehet edzeni otthon, gép nélkül?

Figyelt kérdés
A combközelítőről tudom, hogy a kitörés és a guggolás edzi, de mi a helyzet a távolítóval?
2014. dec. 5. 14:02
 1/9 Szintiszoli123 ***** válasza:

"A combközelítőről tudom, hogy a kitörés és a guggolás edzi" - ?

"A combközelítő, -távolító izmokat meg lehet edzeni otthon, gép nélkül" - Bocs, jobb most nem jut eszembe: felpolírozod a padlócsempét a fürdőszobában és súllyal a kezedben, mezítláb, terpeszállásból lemész angol spárgába, majd vissza.

2014. dec. 5. 14:18
 2/9 A kérdező kommentje:

:-D na jó. Olvastam , hogy a combközelítő egy olyan picike izom, amit tök felesleges külön edzeni (p.ncitárogató géppel pl), a kitörésnél és a guggolásnál kap elég terhelést. Elhittem.

A spárgát inkább kihagyom :-) Az nem megy :-) Csempét polírozni meg semmi kedvem heti rendszerességgel :-)

Az ne lehet jó rá, amikor az oldalamra támaszkodok,felrakom a felül lévő lábamat egy székre, az alullévőt meg emelgetem felfelé? Az inkább fenék és törzs tudom, de nincs ötletem....

2014. dec. 5. 14:42
 3/9 Szintiszoli123 ***** válasza:

"a combközelítő egy olyan picike izom, amit tök felesleges külön edzeni" - egyetértek. Nem érdemes foglalkozni vele. Még akkor sem, ha hölgy vagy és "csak" a meglévő izomtömeged szeretnéd tónusosabbá tenni koncentrált gyakorlatokkal.

Ha minden áron csinálnád, akkor mehet a székes gyakorlat, amit írtál, vagy vegyél egy ilyet:

[link]

2014. dec. 5. 14:56
 4/9 poiu ***** válasza:
Otthoni edzéshez javaslom a gumikötelet, olcsó, nincs súlya és pl. a távolító izmokat is edzheted vele.
2014. dec. 5. 15:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szintiszoli, egyenlőre az a cél, hogy legyen mit tónusossá tenni :-) Jó lehet ez a gép? Szemeztem már vele, neten sok van eladó, de igazából nem tudom, hogy megéri-e beruházni rá?

Poiu, a gumikötélen már gondolkodtam, nagyon sok mindent lehet vele edzeni, ilyet biztosan be fogok szerezni! Köszi!

2014. dec. 5. 15:25
 6/9 Szintiszoli123 ***** válasza:
Ha még nincs mit tónusossá tenni, akkor Te most kvázi tömeget növelsz. Arra sokkal jobbak a nagy alapgyakorlatok, tehát menjen a kitörés és a guggolás. Nem baj, sőt jó, ha néha edzel külön combközelítőre és távolítóra, de kapnak eleget a kitörésből és a guggolásból is.
2014. dec. 5. 15:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, tömegelek! Köszi a választ, akkor nem parázom túl a combtávolító dolgot. ( kezdő vagyok, nem akarom, hogy aránytalan legyen a végeredmény, szóval inkább mindenre rákérdezek). A guggolás, kitörés az alap, azokat csinálom akkor tovább!
2014. dec. 5. 15:56
 8/9 anonim ***** válasza:
A guggolás mindent edz :D
2014. dec. 5. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:
A sima alap gyakorlatok lábra (pl. guggolás) ugyanúgy megedzik, csak ezt sokan nem tudják. Felesleges külön rámenni. Az erre kihegyezett gépek inkább a lehúzós dumamarketing, az alibi edzés részei.
2014. dec. 6. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!