A combközelítő, -távolító izmokat meg lehet edzeni otthon, gép nélkül?
"A combközelítőről tudom, hogy a kitörés és a guggolás edzi" - ?
"A combközelítő, -távolító izmokat meg lehet edzeni otthon, gép nélkül" - Bocs, jobb most nem jut eszembe: felpolírozod a padlócsempét a fürdőszobában és súllyal a kezedben, mezítláb, terpeszállásból lemész angol spárgába, majd vissza.
:-D na jó. Olvastam , hogy a combközelítő egy olyan picike izom, amit tök felesleges külön edzeni (p.ncitárogató géppel pl), a kitörésnél és a guggolásnál kap elég terhelést. Elhittem.
A spárgát inkább kihagyom :-) Az nem megy :-) Csempét polírozni meg semmi kedvem heti rendszerességgel :-)
Az ne lehet jó rá, amikor az oldalamra támaszkodok,felrakom a felül lévő lábamat egy székre, az alullévőt meg emelgetem felfelé? Az inkább fenék és törzs tudom, de nincs ötletem....
"a combközelítő egy olyan picike izom, amit tök felesleges külön edzeni" - egyetértek. Nem érdemes foglalkozni vele. Még akkor sem, ha hölgy vagy és "csak" a meglévő izomtömeged szeretnéd tónusosabbá tenni koncentrált gyakorlatokkal.
Ha minden áron csinálnád, akkor mehet a székes gyakorlat, amit írtál, vagy vegyél egy ilyet:
Köszönöm a válaszokat!
Szintiszoli, egyenlőre az a cél, hogy legyen mit tónusossá tenni :-) Jó lehet ez a gép? Szemeztem már vele, neten sok van eladó, de igazából nem tudom, hogy megéri-e beruházni rá?
Poiu, a gumikötélen már gondolkodtam, nagyon sok mindent lehet vele edzeni, ilyet biztosan be fogok szerezni! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!