Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van itt valaki -vagy ismeretsé...

Van itt valaki -vagy ismeretségi körben-, aki otthoni edzéstől lett izmos, formás?

Figyelt kérdés
Sajnos az iskola, és a 3 éves húgom mellett nincs időm eljárni edzőterembe, ezért érdekelne, hogy otthoni edzéssel is kivitelezhető lenne-e. És hatékony gyakorlatokat is ajánlhatnátok, ha van rá időtök, és kedvetek, persze. Minden izomcsoportot szeretnék formálni, de talán nagyon hangsúlyt fektetnék a fenék-, és hasformálásra. Köszönöm :)

2014. dec. 8. 16:56
 1/6 A kérdező kommentje:
nagyobb*
2014. dec. 8. 16:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Én csak itthon edzek, és mindig is így volt. Az a lényeg, hogy szerezz be mindent amit tudsz. Ha keveset akarsz költeni akkor egy húzóckodórúd + egy járókeret tolóckodáshoz és máris csinálhatod a sajátsúlyos edzést. Igazából én így kezdtem, aztán fokozatosan kezdtem beszerezni a dolgokat. Szerintem amit még mindenképp érdemes beszerezni az egy kétkezes rúd, két egykezes rúd és ezekhez való tárcsák. Guggoláshoz ha nem akarsz állványt beszerezni akkor csinálhatod az egylábas guggolást egykezes súlyzókkal ( https://www.youtube.com/watch?v=Ll60EDemwdQ ). Edzéstervnek ugyanúgy kell hozzáállni mintha terembe járnál. Keresel vagy összeállítassz egy edzéstervet. Ha előre összeállítottat keresel akkor valószínűleg pár gyakorlatot amit géppel kell helyettesítened kell majd szabadsúlyos gyakorlatokkal. Amúgy ugyanaz elérhető otthon ha jól felszerelt a házi edzőtermed. Én 63-64 kilóról felmentem 87-re (és nem zsírból :P) csak itthoni edzéssel.
2014. dec. 8. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Közben rájöttem, hogy kihagytam: egy pad is kellene. :)
2014. dec. 8. 17:32
 4/6 Pörölyfej Béla ***** válasza:

[link]

Itt van egy pár gyakorlat.

2014. dec. 8. 22:31
 5/6 anonim válasza:
Teljesen igazuk van a tobbieknek de en kezdesnek a fegyenckedest csinalnam. Nagyon jo en sokat fejlodtem vele. Lepesrol lepesre minden fel van vezetve
2014. dec. 29. 23:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Én minimálisan tudtam hízni saját testsúlyos edzéssel és rengeteg kajálással pár hónap alatt (de azért az edzőterem az igazi).

Fekvőtámasz (mell, váll, tricepsz), húzódzkodás (hát, bicepsz), guggolás (láb, fenék) - ezeket érdemes főleg csinálni + hasizomgyakorlatokat. És természetesen mellette rendesen kajálni.

2014. dec. 29. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!