Üdv! Tanácsra, ötletekre lenne szükségem. Mi az az étel/étrend amivel legjobban tudnám pótolni a 100%WPP-t?
Figyelt kérdés
Nagy vonalakban a lényeg hogy károsnak lett ítélve a vesémre és ez miatt nem egészíthetem ki az étrendemet vele.(Orvos,szülők miatt) Eddig sem volt tökéletes az étrendem, sokszor ezzel egészítettem ki, főleg edzések után ugye a gyors felszívódása miatt használtam.Tudom hogy teljesen nem lehet helyettesíteni, de valami esetleg ami a legközelebb áll hozzá tudtok ajánlani?Évek munkája van már a hátam mögött, nem szeretném emiatt abbahagyni.Előre is köszönöm válaszaitokat!: ) 15F2014. dec. 14. 17:48
1/7 anonim válasza:
edzés után akkor egyél tojás+rizst.
2/7 anonim válasza:
Évek munkája és 15F vagy? Mióta edzel?
Egyébként mindegy, hogy fehérje, vagy aminosav. Egyik sem jó neked. Gondolom fehérjeszegény diétát kellene követned.
3/7 A kérdező kommentje:
4 évvel ezelőtt csaptam az asztalra mondván ebből elég volt mivel +10-15 túlsúlyom volt.Akkor egy olyan fél év alatt leadtam és onnantól kezdve kezdtem el kondizgatni.Berendeztem a szobám, ráköltöttem a zsebpénzem felszerelésekre.Ha nagyon pontosan nézem akkor másfél-két éve edzek étrenddel. Évente járok vizsgálatokra asztma és ciszta miatt.Azt mondták nem kell semmilyen fehérje csökkentett étrend, nem kell aggódnom,de akkor se használjak ilyen kiegészítőket.
2014. dec. 14. 18:07
4/7 anonim válasza:
Nem értem. Már csak azért sem, mert ha gyengülni fogsz, tápszert fognak felírni, amiben kazein és egyéb nyalánkságok vannak. Nutridrink/Medidrink.
Szerintem ez biztonságosabb mint a hús, és biztonságosabb a két felsorolt klinikai tápszernél is.
Egyél húst, és ne hagyd abba. Ha ilyen kitartó voltál, akkor nehogy most add fel!
Csirkemellet zöldségekkel.
Egyébként, ha étrendből meglenne a megfelelő fehérje mennyiség, akkor nem is kellene savófehérjét enned :)
100 g csirkemellben 24 g fehérje van.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi az eddigi válaszokat, biztatást!: ) Már csak az nem világos hogy ha én 76 kg vagyok akkor nekem 152g fehérjére, vagy 230g-ra lenne szükségem? Mert én úgy tudom, és ehhez is tartottam magam, hogy a súlyomat meg kell szorozni kettővel és annyi gramm fehérére van szükségem, viszont láttam egy 80 kg-os étrendet ahol 230 g fehérjét írtak.
2014. dec. 14. 18:53
6/7 anonim válasza:
tömegeléskor elég testsúly*2 gramm fehérje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!