Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti kettő teljes testedzés...

Heti kettő teljes testedzés elég lehet?

Figyelt kérdés

Eddig háromszor edzettem, de nagyon el vagyok havazva, diplomamunka , államvizsga, munka, karácsony, stb stb . Egyszerűen nem tudok három edzést beszorítani egy hétbe. Kettő is elég lehet, ha akkor rendesen odateszem magam?

Aztán január végén, ha rendeződtek a soraim, újra visszatérnék a heti három alkalomra.

2014. dec. 8. 16:12
 1/5 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Csinálj egy alsó és felsőtest napot vagy szed szét nyomó és húzógyakorlatokra. Ez is egy alternatíva. Bár nem tudom, hogy megvolt-e biztosan átmozgató időszak.
2014. dec. 8. 16:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Az átmozgatás megvolt, október elsején kezdtem. Próbálkoztam 2 napos osztottal, de nekem nem jött be, ezért inkább maradtam a teljes testnél, csak növelten az intenzitást. (több gyakorlat, több munkasorozat, szuperszettek )

A két alkalom a szinten tartáshoz elég, vagy esetleg fejlődhetek is? (Ne adj isten visszafejlődök?)

2014. dec. 8. 16:43
 3/5 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Nem fogsz visszafejlődni, jó lesz.
2014. dec. 8. 21:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. dec. 9. 14:29
 5/5 poiu ***** válasza:
Heti 2 x 40 perc elegendő. Én is osztanám, de ha nem akarod, akkor is érdemes majdnem osztott edzést csinálni. Pl. az első napon nagyoin intenzív tolás kicsi húzással, második nap fordítva.
2014. dec. 9. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!