Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítés, gyümölcsök?

Testépítés, gyümölcsök?

Figyelt kérdés

Ha reggel megeszek egy kiwit attól zsírosodhatok?

[link]

ezt a cikket olvastam el és ebben nagyon dicsérik a gyömölcsöket

2014. dec. 2. 19:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem ez számít, hanem az egész napi össz kalória mérleg. Nem egy bizonyos kajától fogsz hízni vagy fogyni. Ezt kellene megérteni.
2014. dec. 2. 19:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Tömegeléskor heti 1x bejön hozzám is a csalókaja, Pizza vagy Hamburger, Lasagne vagy hasonló.

Gyümölcsöt simán ehetsz, almát, kiwit, narancsot :D Nem azon fog múlni.

2014. dec. 2. 19:24
 3/9 A kérdező kommentje:

ha minden reggel megeszek egy kiwit akkor sincs baj?

+ én nem szoktam csalni a kajával

2014. dec. 2. 19:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Mehet, nem gond.
2014. dec. 2. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag amennyi belefér a kalóriamérlegedbe, nyugodtan eheted. Arra azért figyelnék, hogy napi 50 gramm fruktóztól többet nem fogyasztanék.
2014. dec. 2. 19:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt nem tudod pontosan, mert a gyümölcsökben nem csak fruktóz van.
2014. dec. 2. 19:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Pontosabban nem csak gyümölcsökre gondoltam, ők cska hozzáadnak egy bizonyos mennyiséget, pl. kólából elég könnyű bevinni azt a mennyiséget.

"Certainly high fructose consumption can induce insulin resistance, impaired glucose tolerance, hyperinsulinemia, hypertriglyceridemia, and hypertension in animal models. There is no evidence for similar effects in humans at realistic consumption patterns. Although there are existing data on the metabolic and endocrine effects of dietary fructose that suggest that increased consumption of fructose may be detrimental in terms of body weight and adiposity and the metabolic indexes associated with the insulin resistance syndrome, much more research is needed to fully understand the metabolic effect of dietary fructose in humans. Despite the epidemiological parallel between the marked increase of obesity and fructose consumption, there is no direct evidence linking obesity to the consumption of physiological amounts of fructose in humans (≤ 100g/day). A moderate dose (≤ 50g/day) of added fructose has no deleterious effect on fasting and postprandial triglycerides, glucose control and insulin resistance. There is no existing evidence for a relation between moderate fructose consumption and hypertension. Fructose may induce hyperuricaemia, but mainly in patients with gout."

[link]

2014. dec. 2. 20:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy kiwitől nem fogsz zsírosodni. Konkrétan én most szálkásítok, és szinte minden nap almás-zabpelyhes pancake-t eszek.
2014. dec. 2. 20:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne félj a gyümölcstől,ahhoz sokat kell megenni,hogy zsírosodj tőle.a gyümölcsben lévő gyümölcscukrot sokkal hatékonyabban dolgozza fel a szervezet,mint az izolált cukrot.
2014. dec. 3. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!