120.000 Forintom van, mi a legkomolyabb edzőgép amit ennyiből vehetek? Az egész testemet szeretném építeni. *Még a lábamat is*. Előre is köszönöm a válaszokat.
Ne gépet vegyél. Többre mész kétkezes rúddal, egykezes súlyzókkal, állítható paddal, húzódzkodó rúddal. Szabad súlyos edzéssel tudsz jobban fejlődni.
2014. nov. 30. 21:27
2/12 anonim válasza:
Igaz...ha nem mész terembe akkor inkàbb sajàttestsúly
2014. nov. 30. 21:41
3/12 *Glissade* válasza:
Ja, kell neked egy rúd- hozzá jó sok tárcsa.
Kell neked 1 pár egy kezes rúd- hozzá jó sok tárcsa
Egy guguló álvány, külömben másnak kell majd levenni rólad a súlyt.
Valami pad amire rá tudsz feküdni, a fekvő gyakorlatokhoz, a legjobb, ha állitani tudod a dőlésszögét.
Vehetsz huzodszkodó rudat is.
Ha még marad pénzed tetszés szerint bármit pl. TRX- et, kettlebell golyót, gumikötelet, labdát stb.
2014. nov. 30. 21:44
4/12 A kérdező kommentje:
Húzóckodó.esélytelen. Nincs hova tennem :( Elég cink, de nem megy túl sok fekvő.
2014. nov. 30. 21:53
5/12 anonim válasza:
Létezik olyan húzódzkodó rúd amit csak beakasztasz az ajtófélfába, bármikor leszedheted és fekvőzéshez is jó. Sőt olyan is létezik amit be lehet erősíteni az ajtóhoz és két perc alatt le is lehet szedni.
De amúgy szerintem is ennyi pénzből vehetsz egy jó kis súlyzókészletet amivel megmozgathatod az egész tested :)
2014. nov. 30. 21:58
6/12 anonim válasza:
Tudo személyes de megkérdezem hogy miért nem jársz el terembe? Illetve tökéletesited a kaját. Ennyi pénzből simán oké lenne
2014. nov. 30. 22:17
7/12 Pörölyfej Béla válasza:
A húzódzkodó rúd csak megfér a padláson vagy garázsban. Nálunk a plafonból lóg le két lánc közötte vascsővel. De vehetsz pár ezerért tornagyűrűt is. És inkább szabad súlyos edzést végezz. Súlyokat önthetsz betonból is. Vagy a esztergáltathatsz is súlyzót. Mi például egy ideig kocsirúddal nyomtunk fekve amire rá volt esztergálva két tárcsa.
2014. nov. 30. 22:32
8/12 Pörölyfej Béla válasza:
A barkácsolást csak azért mondtam, mert úgy tudsz venni egy normális fekpadot meg guggoló állványt. Ezeket nehezebb megcsinálni. Meg egy erőkeret se lenne ártalmas ha kijönne, mert fekvenyomásnál így elkerülnéd a súly magadra ejtését.
2014. nov. 30. 22:34
9/12 A kérdező kommentje:
Sajna ajtóhoz nem lehet, éppen papírfalam lett. Terembe azért nem járok, mert nincs ismerősöm aki járna. Plussz, a legközelebbi 1 órány autózásra van. Viszont van hinta állványunk. Oda lehet fel tudom szerelni. Privátba írhatna valaki.. köszi! Étrend? Elkezdtem egyet, de úgy hogy magamnak állítottam össze nem hittem benne. Egyébként linkeket is küldhettek gépekről, súlyokról. Boxzsák ütése ér valamit?
2014. nov. 30. 22:49
10/12 anonim válasza:
Olvasd el a sárga kapszula című könyvet és ha valami még nem tiszta akkor itt kérdezd meg. De írhatsz privátban is. Edzek 29 éve, szóval van tapasztalatom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!