Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Pasik, nektek melyik forma...

Pasik, nektek melyik forma jön be a legjobban? (kép)

Figyelt kérdés

Egy facebook oldalon tették fel a kérdést, de ott csak csajok válaszoltak, én kíváncsi lennék a ti véleményetekre is. :-)

Itt a link:

[link]

2014. dec. 2. 00:09
 81/101 A kérdező kommentje:
Glissade egy picit kifejtenéd, mit értesz azon, hogy minden mentálisan dől el? Nagyon érdekesnek tűnik, de nem értem pontosan mire gondolsz.
2014. dec. 4. 15:45
 82/101 *Glissade* ***** válasza:

Most el megyek szappant venni:D

De miután hazaértem, este kifejtem neked!

Ha most bele kezdek ebbe, rám esteledik és soha nem jutok el a boltba:D

2014. dec. 4. 15:58
 83/101 *Glissade* ***** válasza:
Ezt a szappant csak egy hellyen lehet kapni, ês oda 3/4 óra az út :)
2014. dec. 4. 16:10
 84/101 A kérdező kommentje:
OK :-D Elolvastam az első hozzászólásodat és mindenféle szappanos asszociációim lettek, már azt hittem akkora baromságot kérdeztem, hogy .... na inkább hagyjuk :-D
2014. dec. 4. 16:28
 85/101 *Glissade* ***** válasza:

Nos...

Bővebben kifejtve:

Kezdetben én sem értettem, mit jelent ez csak bologattam, mint az a müanyag kutya a csomagtartó felett, mikor a gyerekkori edzőim mondták nekem.

Aztán rájöttem, késöbb mikor komolyabban táncoltam... de ezt most hagyjuk...

Ha bele gondolsz tök logikus, van valami ami irányitja az egész testünk, szerveink, gondolataink müködését.

Ezt egész könnyen le is tesztelheted. Menj az utcán egyenesen, majd fordulj le balra, miközben a fejedben azt gondolod, hogy jobbra mész!

Ugye "ordíthatsz" is, hogy jobbra- jobbra- jobbra, de akkor is ballra fogsz menni:)

Mert eldöntötted legbelül, hogy balra mész!

Nah, de ki döntötte el?

Az izmaid?

- Nem, ök nem hoznak döntéseket, jeleznek ha valami fáj, fárasztó, de döntés a tiéd!

Az egót

- Nem, ő sem! Ő mondta, hogy jobbra, mégis ballra mész!

Én sem tudom pontosan megfogalmazni, de van valami felsőbb tudatunk, aki a test és egó felett áll!

Aki pontosan tudja legbelül, hogy mikor mit kéne tennem, mi a jó nekem.

Nézzünk egy példát:

Mondtad, hogy tömegelnél, de egyből idegbajt kapsz, ha meglátod, hogy híztál.

A test azt mondja hogy: Egy kilóval nehezebb vagyok ( zsír, vagy izom)

Az egó azt mondja: áááá kövér vagyok!!!!! Ide azt az almás pitét!!!

A tudatod pedig azt mondja: Szêpen haladok, egészséges vagyok, edzek és betartom az étrendemet! ( vagy ha nem tartom be itt és itt kell javítani)

Edzőterem:

Tudat: Figyelek a testem jelzéseire, megcsinálom az edzést, jól,es szabályosan! Még 10 ismétlés!

Egó: Baaameeg ez fáj, ohhh neee, meghalok!!!!! Rosszul vagyok!!! Mi az, hogy még 10???, vagy : Vagy csináld te kövér disznó!

Test: Mindent jelzek az agynak!

Érted ugye?

2014. dec. 4. 20:13
 86/101 anonim ***** válasza:
Te igen?
2014. dec. 4. 20:14
 87/101 *Glissade* ***** válasza:
Ên îrtam, tehát igen :)
2014. dec. 4. 20:22
 88/101 *Glissade* ***** válasza:

Legalábis nálam így van :)

Cél: A testre figyelni, hogy ne okozz sérülést.

Az egónak befogni a száját ês müvelődni, utána olvasni, nézni az edzés témának, hogy tudd mit kell csinálni ( tudat).

Ennyi!

Így dől el agyban, amit gondolsz az lesz!

2014. dec. 4. 20:25
 89/101 *Glissade* ***** válasza:

Persze, nem kell elhinni amit írok:)

Szeretek elmélkedni! Vagy igaz rád, vagy nem :)

2014. dec. 4. 20:55
 90/101 A kérdező kommentje:
Én értelek és tökéletesen igazad van :-) Sokat tunék mesélni a test , lélek, szellem összhangjáról, én is szeretek elmélkedni, de a testépítés szintjére ezt eddig még nem vetítettem le. Ha belegondolsz ezért van az, hogy 50 kilós kislányok simán felemelnek egy autót ha ki kell belőle menteni egy gyereket. (később persze nem tudják hogy csinálták) Én is futottam már fel hegyre nulla kondival, lehagyva mindenkit vagy tekertem szembeszélben , mert nekem ezt egyszerűen muszáj volt megcsinálnom, és olyanokat hagytam le, akik sokkal edzettebbek voltak nálam. Agyban dől el, hogy meg tudod-e csinálni, vagy hagyod, hogy a fránya egód kényelme visszafogjon. :-)
2014. dec. 4. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!