Pasik, nektek melyik forma jön be a legjobban? (kép)
Egy facebook oldalon tették fel a kérdést, de ott csak csajok válaszoltak, én kíváncsi lennék a ti véleményetekre is. :-)
Itt a link:
Ami azt illeti a középső sornál én is :)
Az 1-2 - es nagyon szálkás, a 3. talán jobb nálam...
Jó nektek :( Akkor én asszem mégsem töltök képet ;)
Ti nem akartok?
Én még nagyon csak az előtte résznél tartok:)
Ugyan!
Biztosan te is nagyon csinos vagy :)
és méginkább az leszel, ha edzésbe és étrendbe kezdesz!
Az edzés nekem is meg van ( bár most fogok váltani más edzésre), az étrend is meg van, de picit más elvek alapján, mint a testépítőknél.
Mivel nem vagyok testépítő így megtette a sajátom is, majd most tesztelés alatt lesz, mennyire válik be az új edzéshez :)
Ha nem, akkor majd változnak a szabályok :D
De egyelőre még nehézkes az indulás...;D
Már évek óta intervall cardió fan vagyok, minden héten ott vagyok, saját hellyem van órán (mindenki tudja, hogy ott én állok, ha kések is szabadon marad) stb.
Meglepő módon olyan rosszul lettem rajta, hogy majdnem kimentem óráról!!
Kérdezte az oktató, hogy mi történt.
Mondtam: Pár hete, konditerembe is járok :D
Szoval mêg lehet, hogy valami nem jó, étrend vagy az edzés...
Megkérdezhetem, hogy te hogyan edzel illetve edzettél és, hogy milyen étrended van? Mióta csinálod?
Én sem vagyok testépítő a szó szoros értelmében, egyszerűen csak jól akarok kinézni (mint a 9-es csaj a képen) sportolok és megpróbálok egészségesen, változatosan és fehérjedúsan enni, de nem számolgatok semmit. Elvileg tömegelnék, mert nagyon sovány voltam, de ez nálam úgy néz ki, hogy kb két hétig tömegelek, aztán belenézek a tükörbe, kétségbeesek a zsírtól ami feljött és rögtön visszaveszem a szénhidrátot egy két napig, aztán újra tömegelek. (Sok zsír nem jött fel egyébként, két hónap alatt kb 1,5 kilót híztam) Edzeni heti háromszor szoktam, teljes testre, súlyzós gyakorlatokkal, itthon a nappaliban :-)
Lehet, hogy túledzetted magad? Nem tudom.... Ha évek óta csinálod, akkor biztos nem az állóképességgel van a baj.
Majd jön a sandorzsolti és megmondja :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!