Pasik, nektek melyik forma jön be a legjobban? (kép)
Egy facebook oldalon tették fel a kérdést, de ott csak csajok válaszoltak, én kíváncsi lennék a ti véleményetekre is. :-)
Itt a link:
Hmmm. Érdekes, hogy a testépítés kategóriába írtam ki a kérést és mégis mindenkinek a 4-es jön be, ami szerintem még csak nem is sportos :-)
Nekem egyébként nőként a 3,8,9-es tetszik, de abszolút a 9-es a cél :-)
Köszi, hogy ilyen sokan válaszoltatok!
Persze, csak azt gondolná az ember,hogy aki szereti a sportot, az sportos társat keresne magának.
A válaszokból is látszik egyébként, hogy egészen mást jelent egy nőnek és egy férfinak az izmos női test. Amennyire én látom, azoknak a csajoknak akik kondiznak a 8-as és a 9-es forma tetszik a legjobban, ami viszont a pasik 95%-ának már a túl izmos kategória.
Nem akarom én kritizálni senkinek az ízlését, nyilván mindenkinek az tetszik ami, szíve joga eldönteni. :-) Tényleg csak érdekelt, hogy aki testépítéssel foglalkozik, az hogy vélekedik erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!