Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Pasik, nektek melyik forma...

Pasik, nektek melyik forma jön be a legjobban? (kép)

Figyelt kérdés

Egy facebook oldalon tették fel a kérdést, de ott csak csajok válaszoltak, én kíváncsi lennék a ti véleményetekre is. :-)

Itt a link:

[link]

2014. dec. 2. 00:09
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/101 A kérdező kommentje:
A kezdő motivációt a sporthoz is ad adta meg nekem, hogy egészséges testben éljek, fájdalommentesen, energiával telve. Persze azért az egóm is üvölt egy kerek seggért, hazudnék ha ez nem lenne szempont, de ha csak ez hajtana, már rég feladtam volna. :-)
2014. dec. 4. 21:41
 92/101 A kérdező kommentje:

Figyelni kell a test jelzéseire is persze, például nem véletlenül kell arra az izomra koncentrálni amit meg akarsz edzeni. Ha nem arra figyelsz olyan mintha nem csináltál volna semmit. Miértis nem mindegy ha tulajdonképpen így is úgyis megcsináltad a gyakorlatot, akkor is ha arra figyeltél meg akkor is ha nem?

Ez az étkezésre , étrendre méginkább igaz. A szervezeted simán jelzi, hogy mire van szüksége, csak meg kell hallani. :-)Edzés után pl élek halok a fehérjéért, (amit egyébként alig fogyasztottam mielőtt elkezdtem sportolni, pihenőnapokon meg csak és kizárólag a szénhidrátot tudom megenni. De ugyanez igaz a vitaminokra, ásványianyagokra, mindenre. Meg kell tanulni kiolvasni a jeleket és akkor nagyot már nem tévedhetsz.

2014. dec. 4. 21:48
 93/101 Szeressük egymást ***** válasza:

"Én értelek és tökéletesen igazad van :-) Sokat

tunék mesélni a test , lélek, szellem

összhangjáról, "

Bocsi egy kis off.

Ki kell nyitni a bibliát, és ott is találsz ilyeneket:

1Thess 5:23 Maga pedig a békességnek Istene szenteljen meg titeket mindenestől; és a ti egész valótok(pneuma = szellemetek), mind lelketek (pszükhé = lélek), mind testetek (szóma = test) feddhetetlenül őriztessék meg a mi Urunk Jézus Krisztus eljövetelére.

2014. dec. 4. 23:14
 94/101 A kérdező kommentje:

:)ennyire nem akartam belemenni,mert az már tényleg nem s testépítés kategória ;)

Amúgy igazad van, ez a gondolat nagyon messze vezet :)

2014. dec. 4. 23:20
 95/101 *Glissade* ***** válasza:

Na most azt hozzá tenném, hogy egyáltalán nem vagyok vallásos, így nem nyitogatom a Bibliát;)

Ezek egyébként valóban érdekes dolgok. Ugye írtad, hogyha a kerek fenék motiválna, már feladtad volna :)

Persze, na de miért is?

1. Ok:

Vegyünk egy kis nyelvtant :)

Mult: hájas volt a fenekem

Jelen: hájas a fenekem

Jővő: hájas lesz a fenekem

Elvileg a törvényszerűség ez.

De mi ugye a jővőt akarjuk megváltoztatni: kerek lesz a fenekemre

Miért nem müködik?

Mert a mult és jövő megváltoztatási képességével nem rendelkezünk!

Tehát át kell hoznunk a jelenbe!

Ahhoz, hogy a jelemben legyen:

MOST kell elmenni: edzeni, aludni, pihenni, sétálni stb. és MOST kell betartani az étrendet, vagy még megenni a karácsonyi süteményt.

Mindig csak most van, sokkal könnyebb azt mondani, hogy most csinálom, mint azt, hogy megcsinálom ezt örökre.

Mindig pici cél kell és a lécet folyamatosan feljebb tolni a motiváció fentartása érdekében ( vagy épp egyszinten tartani a szinten tartás érdekében).

A többi mind csak kifogás!

2014. dec. 5. 00:09
 96/101 A kérdező kommentje:

Nekem sose volt hájas a fenekem :-)

Szerintem nagy cél kell, és annak az eléréséhez kell apró pici lépéseket meghatározni és meglépni.

Egyébként arra céloztam, hogy a jól akarok kinézni, az nem elég indok , ha valakit csak ez motivál hamar feladja. Nekem nagyobb löketet adott a kezdéshez az, hogy iszonyatosan sokat fájt a hátam, és kb annyi energiám volt elvonszoljam magam a wc-re a kanapétól. Most meg már szeretem csinálni :-)

2014. dec. 5. 00:36
 97/101 *Glissade* ***** válasza:

Nekem se (volt soha hájas fenekem és nem lesz) ;)

Alapból szeretek edzeni, olyan jó érzés :)

Na meg izgalmas, hogy ennyi mindent csinálok!

2014. dec. 5. 13:24
 98/101 *Glissade* ***** válasza:

Annyira felszabadító érzés, hogy ên írányitom saját magamat :)))

Elképzelem, hogy milyen gyakorlatot fogok megcsinálni ( vagy êpp kell megcsinálnom) ês hogyan, a testem pedigE csinálja!!!!

Milyen csodálatos már :)))

2014. dec. 5. 13:34
 99/101 *Glissade* ***** válasza:

Ezért tartok étrendet, hogy cserébe elhalmozzam a testemet tápanyaggal :)

Csak sajnos néha az egóm közbe szól egy fehér lisztes, cukros sütiért:S

De ilyenkor tudom, hogy nem az egót kell etetni, ő beéri bármivel, akár egy új ruhával is :D

2014. dec. 5. 13:52
 100/101 anonim válasza:
7
2014. dec. 5. 17:36
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!