Pasik, nektek melyik forma jön be a legjobban? (kép)
Egy facebook oldalon tették fel a kérdést, de ott csak csajok válaszoltak, én kíváncsi lennék a ti véleményetekre is. :-)
Itt a link:
Naná, hogy túl sok volt... egyrészt.
Másrészt meg elég sok változás történt mostanság körülöttem...
Harmadrészt pedig januártól lejár a bérletem oda, és nem tudom még, hogy vissza járjak- e intervallra.
Szerintem mentálisan már elkezdtem felkészülni arra, hogy esetleg leállok vele.
Minden agyban döl el, nagyon sokat számit, mit gondolsz edzés közben!
Az hogy a nappaliban edzel szabad súllyal, az nagyon szuper kezdésnek!
Ennél jobban nem is csinálhatnád!
Tudod mi a baj a kezdő kondis barátnőimmel ( szerintem).
Hogy lemennek terembe és csak a kardió gépeken és a csigán bohóckodnak!
Mert, hogy a szabadsúlyos gyakorlatok nehezek... majd az késöbb.
De a csigából késöbb sem lesz szabadsúly :)
A rosszullétnek nem sok köze lehetett a túledzéshez.
A túledzés az izom, izület és csont fájdalmakkal gyulladásokkal jár. A rosszullét oka szerintem inkább tápanyag-energia hiány lehetett. De előfordulhat komolyabb baj is. pl. a szívet se lehet végtelenségig terhelni. De majd S.Zsolt megmondja.
Igen a kaja és tápanyag hiány a rosszulét oka álltalában.
De maga az intervall nagyon energia igényes edzés, ha nincs meg hozzá az energia ( mert mondjuk rosszul kajálok, vagy elveszi más edzés), akkor az is lehet az ok, hogy tulzásba vittem :)
Persze, hogy nem :)
A túledzés is mentálisan kezdődik :D
Minden! Csak egy pici túlnyújtás is. Fejben kell rendet tenni utána :)
Én meg pont a kardióra nem tudom rávenni magam, pedig nagyon kéne :-) Lusta dög vagyok :-)Nekem a sétálós kitörés is komoly kardiónak felel meg, 12 kilóval a kezemben biztos felmegy a pulzusom 200 fölé egy kör után :-/ Ez van. Innen szép nyerni.
Talán majd nyáron ha szálkásítani kezdek, bár ahogy ismerem magam inkább leviszem a szénhidrátot minimálra, hogy ne kelljen futni vagy biciklizni:-)
A súlyzózás a nekem való, az a jó benne, hogy nehéz szabadsúllyal dolgozni, és ezért nagyon hamar látszik az eredmény, így meg van a kellő motiváció is. Meg valahogy jólesik az érzés a végén, amikor a turmixos lötyimet se tudom egy kézzel felemelni, és a saját izzadtságomon csúszok be a zuhany alá, hogy ez az , ezt is megcsináltam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!