Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek ki érdemelné meg...

Szerintetek ki érdemelné meg legjobban a VB címet ebben az évben? [F1]

Figyelt kérdés
F1, Forma-1, VB

2012. okt. 28. 00:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Raikönnen de sajnos csak vettelnek és alonsonak van már esélye :S
2012. okt. 28. 01:04
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem Webber, Raikkonen, Button és Hamilton érdemelnék meg, de én Schuminak adnám az idei VB címet, mert legalább ez a cím kellene a szép búcsúhoz!
2012. okt. 28. 06:41
 3/15 A kérdező kommentje:
Szerintem aki igazán megérdemelné az Hamilton. Szinte alig hibázott ő ebben az évben, csak a csicska McLaren rontott neki mindent el. Raikkonen is jól vezet, de én max. egy 2. helyet adnék neki.
2012. okt. 28. 09:29
 4/15 anonim ***** válasza:
Kimi stabil de töketlen idén. Hamilton viszont nem hibázott sokat önhibából, ő a legjobb idén.
2012. okt. 28. 12:56
 5/15 anonim ***** válasza:
Alonso vagy Hamilton.
2012. okt. 28. 13:05
 6/15 anonim ***** válasza:

Egyértelmű hogy Raikkönen. Egy középcsapattal még mindig a 3-ik helyen áll, és egészen a mostani futamig esélyes volt a vb címre. Hozzáteszem 2 év kihagyás után érte el ezeket az eredményeket..

Az a legnagyobb baj, hogy se Alonso, se Vettel nem érdemelné meg idén a vb címet.. Alonso a szerencséjének köszönheti hogy most esélyes a címre, Vettel meg csak akkor jó, hogy ha az autója fényévekkel gyorsabb még a csapattársa autójánál is..

Raikkönen mellett még a 2 Mclarenes is megérdemelné a címet főleg Button. Ha Button autójának nem lett volna annyi baja év közben, akkor most esélyes lenne a címre elég keményen..

2012. okt. 28. 15:24
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

Az év vicce. Raikkonen az egyik legjobb autóval is csak közepesen megy. Amikro az autó lazán a legjobb volt a mezőnyben mert volt ilyen futam nem egy nem kettő, akkor i max mázlival meg to-val tudott néhány dobogót elcsípni. A teljesítménye egy nulla egy Vettelhez, Hamiltonhoz, Alonsohoz képest, de még egy Massa vagy Webberhez képest is. Max celofán díjat érdemel.

2012. okt. 28. 16:59
 8/15 A kérdező kommentje:
Bahrein 2. hely 11. helyről, semmi kiesés sem volt, mindenkit megelőzött Vettelen kívül. Hungaroring 2. hely úgy, hogy senki sem esett ki előle, Valencia 2. hely, ugyan olyan szerencsével lett 2., mint Alonso 1. Nem csoda, hogy 1. nem tud lenni, ha olyan lassú az egyenesben az autó DRS-el és KERS-el, mint pl. egy Ferrari KERS-el...
2012. okt. 28. 17:28
 9/15 anonim ***** válasza:
Hagyd kérdező, a gyereknek hobbija hogy leégesse magát itt a hülyeségeivel.
2012. okt. 28. 18:37
 10/15 A kérdező kommentje:
Tudom, már megszoktam, csak eléggé idegesít már.
2012. okt. 28. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!