Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerinted ki érdemelné meg a...

Szerinted ki érdemelné meg a legjobban?

Figyelt kérdés

Szerintem Jerzynek kellene nyernie a játékot. Neki van a legnagyobb szüksége rá, ő a legtisztességesebb, és ő is ugyanúgy megcsinálja a feladatokat mint Béci. Béci semmivel se több mint Jerzy, sőt már megtudhattuk milyen előélete volt... Jerzy világéletében egyedül volt, nagyon szüksége van rá.

Alekosz csinálja a showt, Éva is, eddig jó volt hogy bent maradt, láttuk őket, szórakoztattak (már akit), de nem igazán adnám oda egyiknek sem a fődíjat, rengeteg okból.

Anikónak meg azért nem kellene megnyernie mert úgyis talál magának egy férfit, aki többet megadna neki mint a főnyeremény, efelől semmi kétségem. Egyébként is lusta, sokszor idegesítő, de nem mondanám egyértelműen rossz embernek.

Nagyon sajnálom hogy most ki fog esni Jerzy, ti hogy vagytok ezzel?

2011. ápr. 14. 14:08
 1/9 A kérdező kommentje:
Hú a kérdést elcsesztem. Egy szerkesztő átírhatná: Szerinted ki érdemelné meg a legjobban a VV fődíját?
2011. ápr. 14. 14:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is Jerzynek kéne a legjobban a fődíj.

Bár én "Bécib.zi" vagyok,és igaz Ő is megérdemelné,de neki mindig ott lesz a családja,Jerzy meg szinte egyedül van.:|

2011. ápr. 14. 14:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyet értek veled kérdező, és bár kicsi az esély, hogy Jerzy nyerjen, azért én még bízok benne! Nem is értem, a többi ember hogy nem látja, hogy ő bent a legnormálisabb!
2011. ápr. 14. 15:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Igaz, Jerzy érdemelné meg, De! én meg úgy vagyok hogy bárki nyeri meg, nem lesz jó, mer a nézők majd izélnak...

ha Alekosz: "Ő az RTL kedvence, lesz műsora is, bunda..."

ha Béci: "Már levolt zsírozva az elején, bunda..."

ha Jerzy: "Szürke volt, nem csinált semmit... Ki szavazott rá?... bunda..."

Szóval sztemÉva és Anikó keltené a legkisebb felháborodást a nézők szemében... Én Anikót mondom, nyertesnek... :D

2011. ápr. 14. 17:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Jerzy érdemelné meg. Nála jó helyre kerülne a pénz, de sajnos Béla fogja megnyerni.
2011. ápr. 14. 18:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is Jerzynek kellene nyernie. Ő érdemelné meg a legjobban. Amikor volt a VV3 akkor is kevés esélyt adtak arra, hogy a Milo nyer sokan gyengének tartották vagy a VV1-ben sem gondoltam,hogy a Szabolcs nyer,úgyhogy még itt is történhet meglepetés :)
2011. ápr. 14. 18:06
 7/9 anonim válasza:
szerintem mindenkinek szüksége van a főnyereményre tudomásom szerint eggyikse ártatlan..
2011. ápr. 18. 16:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Jerzynek kellene megnyernie.nalam o az egyetlen akinek nincs olyan rossz tulajdonsaga amit utalhatnek.
2011. ápr. 19. 07:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Most,hogy kiesett Béci,én is Jerzyre szavazok.

A többi .....

Én azóta nem nézem,amióta Gigi kiesett,de gondolom a többiek azóta sem változtak:)

2011. ápr. 19. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!