Szerinted ki érdemelné meg a legjobban?
Szerintem Jerzynek kellene nyernie a játékot. Neki van a legnagyobb szüksége rá, ő a legtisztességesebb, és ő is ugyanúgy megcsinálja a feladatokat mint Béci. Béci semmivel se több mint Jerzy, sőt már megtudhattuk milyen előélete volt... Jerzy világéletében egyedül volt, nagyon szüksége van rá.
Alekosz csinálja a showt, Éva is, eddig jó volt hogy bent maradt, láttuk őket, szórakoztattak (már akit), de nem igazán adnám oda egyiknek sem a fődíjat, rengeteg okból.
Anikónak meg azért nem kellene megnyernie mert úgyis talál magának egy férfit, aki többet megadna neki mint a főnyeremény, efelől semmi kétségem. Egyébként is lusta, sokszor idegesítő, de nem mondanám egyértelműen rossz embernek.
Nagyon sajnálom hogy most ki fog esni Jerzy, ti hogy vagytok ezzel?
Szerintem is Jerzynek kéne a legjobban a fődíj.
Bár én "Bécib.zi" vagyok,és igaz Ő is megérdemelné,de neki mindig ott lesz a családja,Jerzy meg szinte egyedül van.:|
Igaz, Jerzy érdemelné meg, De! én meg úgy vagyok hogy bárki nyeri meg, nem lesz jó, mer a nézők majd izélnak...
ha Alekosz: "Ő az RTL kedvence, lesz műsora is, bunda..."
ha Béci: "Már levolt zsírozva az elején, bunda..."
ha Jerzy: "Szürke volt, nem csinált semmit... Ki szavazott rá?... bunda..."
Szóval sztemÉva és Anikó keltené a legkisebb felháborodást a nézők szemében... Én Anikót mondom, nyertesnek... :D
Most,hogy kiesett Béci,én is Jerzyre szavazok.
A többi .....
Én azóta nem nézem,amióta Gigi kiesett,de gondolom a többiek azóta sem változtak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!