Mekkora adagokkal van értelme mert nincs sok pénzem?
Három hónapos szálkásítást tervezek, mekkora adag L-Carnitint, BCAA és Glutamint használjak, hogy hasson valamit, mivel nem vagyok gazdag sok pénzem sincs.
Gondolom napi 10g BCAA és 10g Glutamin nem sok vizet zavar ?
Meg 1g carnitin ?
Mekkora a hatásos adag ? Jobb genetika mellé ?
Én mondom neked, hogy nem minden ezen múlik, hagyjuk már a nagy marketing szövegeket meg a sok rizstát és fost, napi 10-10g bőven elég egy jó étrend mellett.
Reggel : 5g Glutamin
Edzés Előtt : 5g BCAA
Edzés Után : 5g BCAA + 5g Glutamin
Ismerősöm nem használt semmi aminosavat mégis f.asza formája van 12% testzsír körül, szóval nem minden ezektől függ, mint ahogy egyesek beállítják.
Mivel a Glutamin nagy része el sem jut ahova kell :)) Talán ezért is fontosabb a BCAA, sokan nem használnak Glutamint vagy csak nagyon keveset.
Ha nincsenek nagy céljaid, hanem egy normális forma, ami genetikától függ 10-13% testzsír közé sorolható be, akkor nem kell agyon vásárolni és sokat költeni minden aminóra.
Én is azt tanácsolom, hogy inkább vásárolj több BCAA és mehet belőle napi 15g :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!