Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mekkora adagokkal van értelme...

Mekkora adagokkal van értelme mert nincs sok pénzem?

Figyelt kérdés

Három hónapos szálkásítást tervezek, mekkora adag L-Carnitint, BCAA és Glutamint használjak, hogy hasson valamit, mivel nem vagyok gazdag sok pénzem sincs.

Gondolom napi 10g BCAA és 10g Glutamin nem sok vizet zavar ?

Meg 1g carnitin ?

Mekkora a hatásos adag ? Jobb genetika mellé ?

2014. nov. 30. 12:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én mondom neked, hogy nem minden ezen múlik, hagyjuk már a nagy marketing szövegeket meg a sok rizstát és fost, napi 10-10g bőven elég egy jó étrend mellett.

Reggel : 5g Glutamin

Edzés Előtt : 5g BCAA

Edzés Után : 5g BCAA + 5g Glutamin

Ismerősöm nem használt semmi aminosavat mégis f.asza formája van 12% testzsír körül, szóval nem minden ezektől függ, mint ahogy egyesek beállítják.

2014. nov. 30. 13:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem kötelező aminosavat venni szálkásításhoz, bár ebben még nincs tapasztalatom. Ha megvan a 2,5 g*ttkg fehérje meg a jó étrend, mikrotápanyag-utánpótlás, akkor esetleg vehetsz egy kis BCAA-t, azt mondják az hasznosabb.
2014. nov. 30. 13:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Mivel a Glutamin nagy része el sem jut ahova kell :)) Talán ezért is fontosabb a BCAA, sokan nem használnak Glutamint vagy csak nagyon keveset.

Ha nincsenek nagy céljaid, hanem egy normális forma, ami genetikától függ 10-13% testzsír közé sorolható be, akkor nem kell agyon vásárolni és sokat költeni minden aminóra.

Én is azt tanácsolom, hogy inkább vásárolj több BCAA és mehet belőle napi 15g :)

2014. nov. 30. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!