Delno kérdése:
Hogy tudnék kicsit izmosabb lenni?
Figyelt kérdés
16éves lány vagyok. 55kg és 165cm, evvel nincs is bajom és fogyózni se szeretnék. Tudtok jó tornagyakorlatokat ami napi 10-15perc és hatásos?2014. nov. 29. 08:36
11/14 anonim válasza:
Az egyetlen ember akinek itt nincs rendben a felfogókepessege az te vagy,kerdező.
De felőlünk mehetsz a femina.hura es csinalhatod a "napi 5 perc a feszes popsiert"-kaliberű baromsagokat is csak aztan ne ide gyere sírni ha nem hasznal semmit.
12/14 anonim válasza:
Hiába csinálsz napi 15 perc otthoni tornázást, azzal semmire nem mész, nem fogsz semennyit izmosodni. Azzal, ha rendedesn edzenél (napi 1 óra teremben), nem hogy túl izmos lennél, hanem semennyire, mivel még ez sem elég. Ha izmosodni akarsz, azért a kevés izomért is meg kell dolgoznod: naponta egy órát edzeni és értendet tartani.
13/14 anonim válasza:
Várj, én értem, Kérdező.
Te ugye nem akarsz keményen megdolgozni a testedért, mert az nehéz, meg különben is, azok a csúnya izmos testépítők szoktak súlyzós edzést végezni, ergo én is olyan leszek, ha úgy edzek.
Te csak formásítani akartál, mint a Rubint Réka, bájosan mosolyogni a tükörbe a lábad oldalra emelkedése közben, hogy aztán sztoikus bölcsességgel könyveld el a nyár közeledtével, hogy ugyan mindent megtettél, így sem lettél szép és izmos.
14/14 anonim válasza:
Ja, bocs, formásat akartam írni, mert a végén még Irish Kyle-ra asszociálsz, ha meghallod az izom szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!