Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Súly nélküli guggolás ér valamit?

Súly nélküli guggolás ér valamit?

Figyelt kérdés
Sajnos nem igen van pénzem elmenni terembe, ezért gondoltam otthon csinálnám a gyakorlatokat, viszont nem tudom, milyen nehezebb tárggyal helyettesíthetném a rudat (Ha erre valakinek van tippje, azt megköszönném). Ezért érdekelne, hogy ha súly nélkül guggolok az is formálja a fenekemet?
2014. nov. 28. 10:16
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Persze, az is formálja, ha szép kitartóan csinálod, és rendszeresen. :) Maximum nem olyan mértékben, és kicsit kevésbé hatékonyan. De én is súly nélkül végzem a guggolást minden nap - és látszik a hatása. :)
2014. nov. 28. 10:51
 2/13 anonim ***** válasza:
22%

"ha súly nélkül guggolok az is formálja a fenekemet?"

Sajnos nem :(

2014. nov. 28. 11:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy darabig használ súly nélkül is. Szerintem először mindenkinek súly nélkül kellene megtanulnia guggolni.
2014. nov. 28. 12:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon minimalisan igen. Ha valaki elotte nwm sportolt semmit es csak fekudt egesz nap annak a suly nelkuli guggolas is okoz izomnovekedest. de tenyleg minimalisat. és ha nem noveled a terhelest akkor megállsz a fejlodesben. Ezert a fegyencedzést ajánlom. Ha ott eljutsz odaig hogy az egylabas guggolas is konnyu akkor vegyel a kezedbe mondjuk kezisulyzokat.
2014. nov. 28. 12:19
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Kezdetben kis mértékben igen. Utána nagyobb terhelés kell. Pl egylàbas guggolás.
2014. nov. 28. 13:03
 6/13 anonim ***** válasza:

attól függ mennyit guggolsz. meg vannak nehezítései is, pl egylábas guggolás, stb.

súlynak meg egy rúd párezer forint, vegyél egyet. kettlebellt is vehetsz, azzal csomóminden mást is lehet csinálni

2014. nov. 28. 13:48
 7/13 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Valameddig jó, de utána növelni kell a terhelést. Vödörrel pedig lehet guggolni. Megtöltöd homokkal és kész.
2014. nov. 28. 15:11
 8/13 anonim ***** válasza:

Minimálisa fejleszt izmot, szóval ilyen nagy brazil feneked nem lesz tőle, viszont a meglévő izom sokkal feszesebb és tónusosabb lesz.

Csinálj mellé pl. sétálós kitörést vagy bolgár kitörést is, guggolj széles terpeszben és szűk terpeszben is.

Vásárolhatsz pl kézisúlyzókat is, kiválóan lehet vele guggolni egyedül állvány nélkül is.

2014. nov. 28. 15:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Valamennyire formálja,de akkor már inkább kitörést csinálj,sokkal hatásosabb.
2014. nov. 28. 19:43
 10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! sajnos sosem mozogtam semmit, bár szerencsére nem vagyok elhízva, inkább csak "lötyög" a fenekem, és szeretném, ha kicsit feszesebb lenne. most súly nélkül fogok guggolni, viszont ha a későbbiekben jobb lesz az anyagi helyzetem, fogok terembe is járni. mégegyszer köszönöm :))
2014. nov. 30. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!