Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó ez a hátedzés szálkásításná...

Jó ez a hátedzés szálkásításnál? Nem sok az 5 gyakorlat? Vagy csak a sorozat számít?

Figyelt kérdés

Mellhez húzás széles fogással 3 sorozat, t rudas melltámaszos evezés 3 sorozat, húzódzkodás 3 sorozat, evezés gépen 3 sorozat, szűk fogású húzódzkodás 3 sorozat

15 sorozat összesen

2014. nov. 27. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
A 15 sorozat az jó, de az egyik gyakorlat helyett mehetne szabad súlyos evezés. Attól még, hogy szálkásítasz az edzés nem lesz más, a kaja módosul és több aerob megy mellé.
2014. nov. 27. 16:14
 2/5 A kérdező kommentje:
kicsit fáj mostanában a derekam és azért megy a melltámaszos evezés, és ha a melltámaszosból csinálok 4 sorozatot? amúgy én aerob nélkül is tudok szálkásítani? ha így is fogyok akkor nem kell aerob?
2014. nov. 27. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudsz aerob nélkül is, csak azzal könnyebb, illetve többet kajálhatsz. De ha jó a diétád akkor zsírt adsz le aerob nélkül is. Fájós derékkal is lehet pl egykezes evezést csinálni. Tudom, mert régen nekem sokszor fájt és azt mégis tudtam végezni, hiszen a másik kezeddel támaszkodsz, levéve így a derékról a terhelést.
2014. nov. 27. 16:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Evezés gépen helyett menjen az egykezes evezés?
2014. nov. 27. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, valamelyik gép helyett.
2014. nov. 27. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!