Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Itthon edzés has, mellkas, kar?

Itthon edzés has, mellkas, kar?

Figyelt kérdés
könyörgöm írjatok, hogy mit csináljak itthon ami hamar használ edzés elött eszem egy órával és kb 40 percet edzek naponta edzés végén iszom fehérje port! kb mennyi idő alatt fog látszani? köszönöm.

#itthon edzés
2014. nov. 25. 20:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
De mindent meg kell ám edzeni, tudod-e? Anno 16 évesen ez totál egzakt volt... A test egy kerek egész valami. Minden részt meg kell edzeni. Ez olyan, mint ha Michelangelo csak a fejét faragja meg a Dávid szobornak.
2014. nov. 25. 20:49
 12/23 anonim ***** válasza:
mégis hogy érted azt, hogy nem kaptál választ, már ne is haragudj, de olyan választ, mint az első, ritkán van türelme bárkinek is leírni, mivel ezek az infok egy egyszerű guglizással megszerezhetők. szóval, ne már ...amúgy meg mindenki arra edz, amire akar, de én lány vagyok, és a pálcikalábú embereken nevetni szoktam, semmiképpen sem tartom őket "jó pasinak". és biztos vagyok benne, hogy ezzel nem vagyok egyedül. valószínűleg téged ez nem érdekel, csak gondoltam, szólok a jövődre nézve, leszámítva persze, ha a tükörépednek akarsz csak tetszeni.
2014. nov. 25. 20:51
 13/23 anonim ***** válasza:
De ő csak karhasmellkas-t akar, nem érted?? Mit szólsz bele? :D
2014. nov. 25. 20:52
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Elég elszomorító, hogy egyesek rendes ragaszkodnak, hogy aránytalan, tetszőleges részeken izmos testért dolgozzanak.
2014. nov. 25. 21:05
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Látod Oriza, írtad, hogy jöjjek vissza és én írtam is. De így szerinted van értelme?
2014. nov. 25. 21:08
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne volna. Csak azért, mert egy-két makacs ember tartja magát a berögzült hülyeségeihez, még nem ez a jellemző. Erős túlzással is ötből egy ilyen ellenkezőt talál az ember, a többi meg általában megköszöni a segítséget.

Meg nekem az egész csak egy muri. Én kifejezetten örülök, ha jó kis balhék vannak, mert olyan emberkék között tudom átélni (még ha csak virtuális módban is), akik ugyanúgy ráncolják a homlokukat, mint én, ami jó érzéssel tölt el.

Szerintem nem a küldetéstudat és a fényhozás a cél, az úgyis olyan sátánista attitűd, csak egy jó kis "másik élet" (ami elég gagyin hangzik), amiben nem kell a fizikai beszélgetések terheit viselni.

Ilyesmi dolgokért érdemes itten maradni, csak kevesebb ilyen fenti sznobkodással :)

2014. nov. 25. 21:18
 17/23 anonim ***** válasza:
79%
Tegnap kb 2 ember köszönte meg a választ, a többinél szarrá le lettem pontozva. Na mindegy, hagyjuk.
2014. nov. 25. 21:21
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
(A sznobkodást azt magamra értettem, mert elegem van, hogy visszaolvasva egy politikai propagandaszöveg szatírájának stílusára asszociálok a stílusomról o.O)
2014. nov. 25. 21:23
 19/23 anonim ***** válasza:
81%

A lepontozásos dolog meg nem ad nálad valós képet, hisz van egy tag, aki szemmel láthatóan azzal szórakozik, hogy dobálja rád a piros pacsikat, így ha valaki felpontoz, az kb csak 60-70 %-os válasz lesz, tekintve, hogy a rendszer a pontozókat nem egyenlő mértékben veszi bele a számításba.

Azt az egy-két trollt leszámítva pedig nem hinném, hogy vannak negatív szavazók, de nem is érdekel engem. Ha lesz kommentháború vagy konkrét érvelés ellenem, akkor izgulok majd. Egy kicsit.

2014. nov. 25. 21:27
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy sznob. Viszont más célból irsz, mint én. De ez nem gond, te csinálod jól. Én meg öreg vagyok már ehhez.
2014. nov. 25. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!