Itthon edzés has, mellkas, kar?
Hogyne volna. Csak azért, mert egy-két makacs ember tartja magát a berögzült hülyeségeihez, még nem ez a jellemző. Erős túlzással is ötből egy ilyen ellenkezőt talál az ember, a többi meg általában megköszöni a segítséget.
Meg nekem az egész csak egy muri. Én kifejezetten örülök, ha jó kis balhék vannak, mert olyan emberkék között tudom átélni (még ha csak virtuális módban is), akik ugyanúgy ráncolják a homlokukat, mint én, ami jó érzéssel tölt el.
Szerintem nem a küldetéstudat és a fényhozás a cél, az úgyis olyan sátánista attitűd, csak egy jó kis "másik élet" (ami elég gagyin hangzik), amiben nem kell a fizikai beszélgetések terheit viselni.
Ilyesmi dolgokért érdemes itten maradni, csak kevesebb ilyen fenti sznobkodással :)
A lepontozásos dolog meg nem ad nálad valós képet, hisz van egy tag, aki szemmel láthatóan azzal szórakozik, hogy dobálja rád a piros pacsikat, így ha valaki felpontoz, az kb csak 60-70 %-os válasz lesz, tekintve, hogy a rendszer a pontozókat nem egyenlő mértékben veszi bele a számításba.
Azt az egy-két trollt leszámítva pedig nem hinném, hogy vannak negatív szavazók, de nem is érdekel engem. Ha lesz kommentháború vagy konkrét érvelés ellenem, akkor izgulok majd. Egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!