Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Itthon edzés has, mellkas, kar?

Itthon edzés has, mellkas, kar?

Figyelt kérdés
könyörgöm írjatok, hogy mit csináljak itthon ami hamar használ edzés elött eszem egy órával és kb 40 percet edzek naponta edzés végén iszom fehérje port! kb mennyi idő alatt fog látszani? köszönöm.

#itthon edzés
2014. nov. 25. 20:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%

Ne eddz naponta! Eddz mindenre, ne csak azokra amiket írtál.

Kezdőknek heti 3 napos teljes testes edzésterv kell. Ez menjen 2 hónapig. Minden izomcsoportra 1-1 alapgyakorlattal, gyakorlatonként 3-4 sorozattal. Akkora súlyokkal, amivel éppen megy az adott gyakorlatból a sorozat 10-12 ismétléssel. Tehát ez azt jelenti, hogy nem ugyanaz a súly lesz guggoláshoz, mint pl bicepszezéshez.

Szóval kb ez legyen: guggolás, fekvenyomás, húzódzkodás (vagy evezés), mellről nyomás, bicepsz állva rúddal, tricepszre: hátsó támaszos tolódzkodás (vagy csigán letolás), hasprés (vagy lábemelés függeszkedve), vádlizás.

6-8 hét után mehet osztott edzés is, ami legyen először egy 3 napos A-B-A, másik héten B-A B bontású terv.

A nap: mell-hát-váll- fekvenyomás, tárogatás, lehúzás csigán mellhez (vagy húzódzkodás), evezés, mellről nyomás, oldalemelés.

B nap: láb-kar-has. : guggolás, kitörés, vádli állva, bicepsz állva rúddal, egykezes beforgatós bicepsz, fekve homlokra engedés, csigán letolás tricepszre, hasprés (vagy lábemelés).

Majd ez után mehet pl heti 3 vagy 4 napos osztott edzés. Pl:

Hétfő: mell-kar, Szerda: láb, Péntek: hát-váll. De így is jó: mell-bicepsz, hát-tricepsz, láb-váll.

Sok variáció van. Nagyobb izomcsoportokra 3-4 gyakorlat, kisebbekre 2-3.

4 napos: mell-bicepsz, láb, pihi, váll-tricepsz, hát. hétvége pihi.

2014. nov. 25. 20:07
 2/23 A kérdező kommentje:
de én csak ezt szeretném:)
2014. nov. 25. 20:30
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus cigó... :)
2014. nov. 25. 20:30
 4/23 A kérdező kommentje:
nem magyar vagyok 16 éves és nagyon vézna :(
2014. nov. 25. 20:33
 5/23 anonim ***** válasza:
Pedig a mell-kar az tipikus cigó edzés ám. :) Akkor máshol lehet a baj.
2014. nov. 25. 20:34
 6/23 A kérdező kommentje:
akkor legyen az de a kérdésemre még mindig nem kaptam választ
2014. nov. 25. 20:37
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
De mi a baj a lábaddal, illetve a hátaddal és a válladdal?
2014. nov. 25. 20:43
 8/23 A kérdező kommentje:
?? semmi??!!
2014. nov. 25. 20:44
 9/23 A kérdező kommentje:
de én csak arra akarok HAS , KAR , MELLKAS
2014. nov. 25. 20:45
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Kaptál választ. Leírtam egy csomó gyakorlatot.
2014. nov. 25. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!