Hol érdemes venni kétkezes rudat? Lehetőleg olcsó kellene.
Ha nem konditermet akarsz akkor fölösleges boltban venni, nagyon drága.
Én esztergályos gyerektől vettem Vaterán még anno, 4500 forint volt vagy valahogy így.
Tudom h valami 40 ezret fizettem 100 kiló súlyért, két egykezesért meg egy kétkezesért.
Simán megérte.
én express.hu-n vettem komplett szettet. fekpad, 150-es gyári rúd, 72 kiló gyári tárcsa, két egykezes rúd, egy haspad. ez volt 40.000. igaz hogy autóztam érte 100km-t de akkor is megérte.
később vettem még két egykezes szettet (tescoba), meg vettem egy csigás multifunkciós gépet 50 kg lapsújjal vaterán 50.000-ért. ezek mind makulátlan állapotban voltak. Aztán haverral (lakatos) csináltunk falba épített húzódzkodó/túlódzkodó állványt
Súlyzót pont nem gond használtan venni szerintem sem. Csak egy vasdarab... mi baja lehet (ha nem törött, persze)? :)
Le kell mosni és használati értékben olyan mint egy új, maximum nem olyan szép fényes már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!