Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Érdemes-e tömegnövelőt szednem...

Érdemes-e tömegnövelőt szednem, ha nem (csak) kondizok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kézilabdás vagyok, régebben kondiztam is, mert nem volt minden nap edzés. És nagyon hiányzik. Ittam közben fehérjét is, mert nem tudok enni sajnos :/

És karácsonyra szeretnék kérni tömegnövelőt, mert elég vékony vagyok.

Heti 5 edzés van. Minden nap innám. Hétvégén meccs. Akkor is innám. + mellette fekvőznék+ felüléseznék.

2014. nov. 20. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
A tömegnövelők 60-70 százaléka cukor.Minek fizetnél cukorért?És minek tennéd ezt a fajta mérget a testedbe?Sima szénhidrát mentes fehérjét vegyél.
2014. nov. 20. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:
a tömegnővelő hol méreg?:D ne viccelj már , szerintem teljesen felesleges kézilabdázás mellé tömegnővelőt venni (de ha nagyon akarod nagy bajod nem lesz tőle)
2014. nov. 20. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:

De lesz baja tőle, a tömegnövelő cseszegetni fogja az inzulinszintjét, egyenes út a cukorbetegséghez és az elhízáshoz.

A kézilabda edzés nem olyan mint a súlyzós, nem merülnek le úgy az izmok glikogénraktárai, hogy ennyi cukorral kellene betölteni őket.

2014. nov. 21. 10:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Értem. De utolsó, a kézilabda edzés az nagyon nem olyan mint a súlyzós.. Csak futás meg dobálás.. és ennyi.

Jó nyilván van erőnléti meg futó edzés is.. Meg sokminden.. mégis csak NB1.

2014. nov. 22. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!