Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Belőle is izomember válhatna?

Belőle is izomember válhatna?

Figyelt kérdés

[link]

Ha a növekedési hormon segítségével egy idős ember ilyenné formálható, akkor egy Sebeők testalkatú személy is

átalakulhat izomemberré a szer használatával?

2014. nov. 24. 13:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Anabolikus szteroidokra gondoltam.
2014. nov. 24. 15:21
 12/17 anonim ***** válasza:
5# Mert havi szinten költeni a koxra, és kockára tenni az egességed aztán nagyon megéri...
2014. nov. 24. 15:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem éri meg, főleg, ha nem versenyzel vagy nem akarsz később sem versenyezni. De még versenyzőknél sem éri meg, ha közepes genetikával párosul.

Mondom ezt úgy, hogy nálam is megy kis tesztó. De ettől még belátom, hogy ez az egészségem kockáztatásával jár.

Növivel ugye növekednek a belső szervek is, porcos részek, sőt ha van rákos sejt, akkor az is sokszorozódhat vele. Szóval itt is kemény kockázatok vannak.

Az anabolikus szteroidokról meg rengeteget írtunk itt a gyakorin is: szív- és érrendszeri megbetegedések, heresorvadás, személyiségváltozás, máj- és vesebetegségek, stb.

2014. nov. 24. 16:33
 14/17 anonim ***** válasza:

Növekedési hormonnal nem csodálkozom :) Stallone is nyomatja, nem a puszta étrendtől és edzéstől olyan, amilyen.

Meg idős korban kis tesztó, sőt jót tehet. 40-50 éves korom után kis tesztót én is fogok használni, orvosi ismerősöm felügyelete alatt, így nem fogok összeroskadni, mint a többi tata, már 60 éves korban úgy elhagyják magukat, mintha 70-80 évesek lennének :)

2014. nov. 24. 18:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Ezért megy nálam is kevés, így 40 fölött.
2014. nov. 24. 18:57
 16/17 A kérdező kommentje:
Nos ha valaki 60-70 is évesen bodi builder külsőt akar, ahhoz lehet hogy kell valami injekció.De egy viszonylag jó erőnléthez,egészségi állapot megtartásához nincs szükség semmi ilyesmire.Még ebben a korban sem.
2014. nov. 24. 20:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Attól függ kinek mi az izmos forma. De alapvetőn egyetértünk. Csak én már elvetemültebben látom, nálam az alapszint az Lénárd Lajos. Nála kisebbek az én szemszögemből nem izmosak. De ez az én bajom, én látom már ferdén a világot. :)
2014. nov. 24. 21:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!