Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szakértéktől véleménye szerint...

Szakértéktől véleménye szerint mennyire fontos hogy edzés közben mennyi pihenőt tartok?

Figyelt kérdés

Múltkori edzésen a szokásosnál sokkal gyorsabban és intenzívebben lenyomtam a gyakorlatokat. És Így előbb is végeztem, 1 óra alatt megvolt a kar...máskor meg 1:30 perc viszont most 2 nappal edzés után észrevettem hogy a szokásosnál sokkal durvábban bedurrant a kezem és jobban feltöltődött glikogénnel, és jó nagy izomlázam is van.

Ha így csinálom mindig akkor jobban fogok fejlődni?

2014. nov. 16. 22:10
 1/2 anonim ***** válasza:
igy van , zuzd oda keményen
2014. nov. 17. 00:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Régebben számoltam a perceket, 2-3 percet szoktam tartani guggolásnál, fekvenyomásnál és hasonló összetett gyakorlatoknál. Egyszerűbbeknél elég 1 perc is.

Mostanában csak a pulzusomra figyelek, hogy visszaálljon normális értékre és ne legyen légszomjam.

2014. nov. 17. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!