Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők! Ha hirtelen...

Testépítők! Ha hirtelen abbahagynátok az edzést, és a tápozást, mi lenne veletek?

Figyelt kérdés

Minden héten megy az edzés, heti 3-4 alkalommal, megy a sok vitamin, ásványianyag, mellé a sok tápszer, és kitudja milyen tabletták és szurik(sok embernél).

Ha egyik napról a másikra normális életet élnétek, ahol ezek a dolgok nem állnának a rendelkezésetekre, mi lenne veletek?

Ha csak reggeli ebéd vacsora lenne, és szalámis zsemle lenne a reggeli, leves az ebéd, lekváros kenyér a vacsora.

Mi lenne veletek ilyen helyzetben?

2014. nov. 14. 13:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

"és a tápozást"

XD

Mint minden normális szervezet ha kevesebb tápanyagot viszünk be lefogyunk!Mint egy dagadt zsíros ember is ha fele annyit eszik le fog fogyni!

Meg ha másként étkezünk akkor annak megfelelően átalakul a test!A testünk megmutatja hogy táplálkozunk!

2014. nov. 14. 18:02
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Józsi a spanom szal le lehet akadni róla, mert jön a konditermi rendfenntartó egység!

Béla a 190 kilós pörölyfej

2014. nov. 14. 19:14
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Bélukám! :) Sose csalódom benned! :D
2014. nov. 14. 19:25
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Csinálok majd egy rendes profilt is. :D

Béla

2014. nov. 14. 19:27
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Valamelyik nap kiraktam egy kérdést ahol megkérdezte, hogy mikor jössz már de letörölték :/
2014. nov. 14. 19:30
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Ja, most nem is voltam túl aktív, de most megcsinálom a profilt.

Béla

2014. nov. 14. 19:32
 27/30 anonim ***** válasza:
"Bár a lekváros kenyér és a szalámis zsemle fogyasztásával is lehetne jól kajálni, és mellette edzeni!" XD
2014. nov. 14. 20:49
 28/30 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a passzív agresszivitás már a folyosóról érződik belőled :)
2014. nov. 14. 20:50
 29/30 anonim ***** válasza:
63%
Nem tartom magam testépítőnek, ahhoz én még túl nyikhaj vagyok, de igyekszem jól kinézni, szép formákat kialakítani. Előttem már sokan leírták mi is fog történni. Elsősorban azért szerettem volna írni, mert kicsit felidegesített a kérdés, a stílusod, ahogyan előadod magad. Ha nem szereted a testépítőket, ne szeresd őket. Mindenkinek meglehet a saját véleménye, de minek sértegetsz, és kritizálsz más embereket, akiket nem ismersz? Ők bántottak téged, amiért nem edzel? Mert az, hogy egyből szurikkal jössz, úgy írsz mintha az az élet amit ők élnének nem lenne normális, az igenis sértegetés, még ha ők próbálják is elviccelni a dolgot a válaszaikkal. Azt sem tudod kik ők, hány kg-k, hány évesek, milyen neműek. Nem kellene általánosítani és direkt olyan kérdést kiírni, amivel csak kötekedni próbálsz. L/24
2014. nov. 16. 08:07
 30/30 anonim ***** válasza:

"Ha fognék egy testépítőt, lekötném, hogy ne tudjon mozogni, és nem etetném, akkor elveszítené a drága izmait, höhh? Ugye, akkor már nem lenne annyira nagy szám. Szal ha megvonnám tőle az edzést meg a kaját és úgy élne, mint mások, akik sz4rt nem tesznek a jobb kinézetért akkor ugyanúgy nem lenne jobb azoknál, vagy nálam, ugye? -Ne utáljatok srácok, csak kíváncsiságból kérdezem."

Hát, már nem azért, de edzéssel meg rendes étkezéssel könnyű jól kinézni.... cöhh -.- Micsoda egy bunch of casuals.

2014. nov. 16. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!