Testépítők! Ha hirtelen abbahagynátok az edzést, és a tápozást, mi lenne veletek?
Minden héten megy az edzés, heti 3-4 alkalommal, megy a sok vitamin, ásványianyag, mellé a sok tápszer, és kitudja milyen tabletták és szurik(sok embernél).
Ha egyik napról a másikra normális életet élnétek, ahol ezek a dolgok nem állnának a rendelkezésetekre, mi lenne veletek?
Ha csak reggeli ebéd vacsora lenne, és szalámis zsemle lenne a reggeli, leves az ebéd, lekváros kenyér a vacsora.
Mi lenne veletek ilyen helyzetben?
Miutan az izmok nem kapnanak tapanyagot es nem lennenek hasznalva a szervezet lebontana őket mert túl sok tapanyagot igenyelnenek feleslegesen.
De ez minden emberrel így tortenik.
arányaiban kb a nem odafigyelős kaja annyiba kerül, mint az odafigyelős...
volt idő amikor 1000 forintot költöttem egy nap csak energiaitalra, mert semmi energiám nem volt
most az egész napi kajám kijön belőle
szalámi meg lekvár? milyen burzsujnak nézel engem?
"szalámi meg lekvár? milyen burzsujnak nézel engem?"
Ez tetszik, jó volt!
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
Miután semmit nem tudsz a témában megértem, hogy ez az álláspontod.
De csak, hogy lásd, hogy milyen jófej vagyok, válaszolok:
Jobb esetben leépülnének az izmaim, rosszabb esetben meghalnék a tápanyaghiány miatt.
Józsi, magad feljelentetted a válaszod miatt?
Mert az provokáció volt.
De a kérdésem kiírását meg a kíváncsiság hajtotta.
Wash, te sem a kérdésre válaszoltál!
Miért offolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!