Kondisok, testépítők, a következő kommentet egy fehérje alatt találtam, az edzésről ír, szerintetek igaz? Jó?
Sziasztok.
Először is. Szerintem nem kell 66x leírni hogy milyen az íze, milyen az oldódása, milyen az állaga, milyen a milyen a milyen a.... Az agyamat eldobom és nem tudok nem hozzászólni hogy végre felnyissam pár ember szemét arra, hogy nem ezek a dolgok a mérvadóak. Tele van 15-17 éves srácok vélemény nyilvánításaival a fal. - Miért ne lenne? Ha ők a fő vásárlók, ha ők veszik a fáradtságot és írnak, és ha nekik az íz számít, akkor miért ne lenne ez kiírva??? - szerk. megj.
Tehát hogy a lényegre is rátérjek, hogy hasznos is legyen a vélemény, ha már mindenki csak az ízéről meg állagáról beszél. Komolyan mondom tiszta óvoda basszátok meg, menjetek haza, kapcsoljátok be a Tv-t és nézzétek a TV paprika adását. Ott majd lesz szó állagról és ízről meg minden féle színezék dolgokról. Meg kellene végre tanulnia minden halandó embernek aki fejlődni szeretne, hogy nem a mami mogyoróvajas kenyerétől fogsz fejlődni ha össze rágod a turmixokkal csak hogy jobb íze legyen vagy tudom is én mivel. Elárulom nektek hogy baromi egyszerű a dolog, a rengeteg kérdőjel ami sok idióta agyában ott lebeg, hogy miért nem fejlődök, miért nem volt hatása, miért nincs értelme.... A válasz egyszerű, ha nem nyomkodsz állati nagy súlyokkal, akkor ki se menj a terembe tömeget növelni! Mit gondoltatok jómadarak? Ezek a porok csodaszerek? ezek a porok a te egészségedért vannak, és legfőképpen arra vannak kitalálva, hogy ne lukadjon ki a gyomrod a tömegnöveléshez szükséges zabalási elvárásoktól.Ezekbe bele van darálva a legértékesebb tápanyag forrás amit a szervezet nem tud mindig előállítani és amit szinte egyetlen kajából sem bírsz kinyerni. Ezek a táplálékkiegészítők azért vannak hogy (például szénhidrát, fehérje) hogy betöltsenek a katabolizmus megelőzése érdekében, és az elszakadt izomrostok regenerálódását segítik. Ha folyton a testedben lévő fehér rostokat szaggatod, ami közepestől nehezebb súlyokkal lehetséges, akkor annyi eredményt is várj el. A fejlődésed akkora lesz mint amekkora energiát belefektetsz! A vörös rostok a fehér rostokkal ellentétben csak kifejezetten nagy súlyok használatával kezdik figyelembe venni az edzést! Olyan súlyokkal kell nyomnod a szériákat hogy 6 nál többet ne tudj bele nyomni! Minden egyes olyan széria ahol már 7-et tudsz bele nyomni az kevés! Ennyi a titok! Honnan tudom? Próbáljátok ki, és nézzétek meg hogy ez a kissé idegbeteg de értelmes ember mit ajánlott nektek. Mi a ft nyavalyogtok állandóan azon hogy milyen az íze meg állaga meg f tudja... nem az a lényeg!Az a lényeg hogy dolgozol e akkora súlyokkal hogy hatnál többet ne bírj bele nyomni fél piramis edzéssel fűszereve!Aki fejlődni akar, annak jól jött hogy ezt elolvasta, bár nem szívesen adok jó tanácsot, de már tényleg kiakasztanak a sok idióta hozzászólások, hogy ha olvassák a hasznos iformációra kiéhezett emberek akkor szart sem tudnak belőle kiszűrni. Görgetem és görgetem lefelé a hozzászólásokat és folyton mindenki az állagáról meg a fos ízéről fecseg. Elég legyen már , ez nem játék! Ezt nem lehet hobbiként űzni. A testépítést nem kell összekeverni a tornával! Ha tornázni akarsz akkor nyomd nagy súlyokkal, ha fejlődni akarsz akkor nyomd olyan súlyokkal hogy sírva menj haza. Ha azt érzed egy bicepsz edzés után hogy nem tudod kiegyenesíteni a karod mert a vénád szétcsattanna, akkor csináltad jól! Ha azt érzed egy hátedzés után hogy olyan mintha sziklává vállna a hátad és még egy golyó is lepattanna róla ha meglőnének akkor csináltad jól! Ha egy melle edzés után kiszakad a mellizmod a pólóból akkor csináltad jól! És ennyi! Drugs Bunny nem egyszer el pofázta ezt a you tube videókban is ittis, és még is jönnek a folyamatos hozzászólások. Tehát, nyomd olyan súllyal hogy ne csak a fehér hanem a vörös rostokat is eltépjed, mert amikor vissza regenerálódik, el ne képzeld hogy a szövet vastagsága ugyan olyan vastag lesz mint mielőtt széttépted.... mivel 3szor vastagabban forr össze a több millió izomrostm azért érsz el növekedést értitek már végre? nincs 12 ismétlés nincs 8 ismétlés, aki ennek akar élni az sosom fog nagyot nőni csak közepes növekedést ér majd el, de amikor rá álsz a bűvös hatosra olyan súllyal ami alatt beszarsz, és a szériák után megszédülsz, akkor indultál el a jó úton és egy nap alatt akkorát nőssz megfelelő alvás és evés mellett mint ez előtt 2 hét alatt sem! Gyerünk hát! Tedd oda a súlyoknak, nézz a tükörbe és látnod kell magadban azt az erőt ami még téged is megfog ijeszeni. Akik erre nem képesek, azok sosem fognak igazán növekedni és majd leshetnek téged, értitek? Ebben vagyok benne én is, a többiek 3 hónapja tolják, én pedig 3 hete de már túlnőttem őket és nem értik :) megsúgom, táplálék kiegészítők nélkül, simán! Úgy hogy még normális kaja sem volt itthon 3 hétig! Elhihetitek! Fizetésemből viszont jöhet a vitaro crx 2.0 és a whey protein professional és izomkolosszusként fognak tisztelni! Nem kellenek szteroidok gyerekek! Bár megmutathatnám nektek élőben! Azt fogják hinni hogy szteroidoztok, de ti ezt szarjátok le. Három hónap alatt olyanok lesztek mint egy bika. Lényeg!: Evés, alvás akár napi kétszer, és 6os szériák hatalmas nagy súlyokkal ami alatt ordítassz, ami mellett hányingert kapsz, egy minőségi fehérje és minőségi szénhidrát, és egy vitamin csomag.
Ennyi!
Így is lehet csinálni, de messze nem csak így.
A vörös és fehér rostok pont fordítva vannak. A fehérek vannak a nagy erohoz.
Nem csak nagy súllyal lehet eredményt elérni. Mindenkinek meg kell találni a neki megfelelő módszert. Simán lehet erosodni az ismetlesszam emelésével is például. Ha 40 kilóba 10-et nyomok vállból, és folviszem 50-ig, akkor simán menni fog utána a 80kg is.
A nagy súlyok jobban igénybe veszik a szervezetet, sokkal kritikusabb a tápanyag bevitel ilyenkor, nekem ez a tapasztalatom. Tényleg marha gyorsan lehet igy erosodni, de nekem pl 3-4g/tskg (!) fehérje kell ahhoz hogy legyen értelme igy edzeni. Viszont magas ismetlesszammal olyankor is van értelme edzeni, ha nagyon nulla a kaja.
Olyankor a nagy súllyal nem sokat ér el az ember, pont mivel nincs meg a regeneráció. Nekem ez a tapasztalatom, persze nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!