Miért mondják a testépítők, hogy a csirkehús a legjobb fehérje?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok, alapismereteket olvasgatok, mindenhol azt látom, hogy mindenki csirkét eszik. A hal az nem jó helyette vagy a tojás?
A "szemétkajának" nevezett parízernek mennyi lehet a fehérjetartalma?
2014. aug. 8. 10:31
1/4 anonim válasza:
Hal is jó (de én pl nem szeretem) meg a tojás. A csirkét azért eszik ennyire mert: magas a fehérjetartalma, sovány hús és változatosan el lehet készíteni.
2/4 anonim válasza:
Csirke előnyei:
-viszonylag olcsó
-sokféleképpen elkészíthető
-gyorsan kész
-magas fehérjetartalom
A tengeri hal nagyon jó fehérjeforrás, főleg, hogy omega3 zsírsavakban gazdag, nyugodtan eheted. A tojás a legjobb fehérjeforrás, mivel tökéletes az aminosavprofilja, mellette a szilárd ételek közül neki a legmagasabb(100-as) a biológiai értéke, ami fontos szempont a fehérjéknél. A sárgájától sokan félnek, de nem kell, jó zsír- és fehérjeforrás az is.
Jók még a kevésbé sovány húsok is: disznó, marha, pulyka, akármilyen vadhús, stb.
3/4 anonim válasza:
Kivétel ha párom étrendet követ és csak napi 2 tojáson csirkén és pároltzöldségen él minden ugyan úgy elkészítve. MErt okos haverja így írta neki össze...
4/4 anonim válasza:
Azért nem lazacot és bélszínt mert azt nem tudjak maguknak megengedni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!