Scitec 100% Whey Protein vagy 100% Whey Protein Professional?
Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 19:41
2/3 anonim válasza:
Szerintem a "sima" (kék), nem a Proffessional (piros).
Elvileg a Professionalban van izolátum és emésztést segítő enzim is, de:
- biztos, hogy nagyon kevés izolátum van benne, mert annyival nem drágább,
- nekem nem okoz gondot az "sima" emésztése sem, így a + enzimek számomra fölöslegesek.
Tehát a plusz pénzt a Professional nekem nem éri meg.
Ráadásul nekem a kék ízei jobban bejönnek, számomra a sima csokis, fehércsokis, vaníliás megunhatatlan, míg a piros kevert ízeit hosszabb távon már nehezen gyűröm le.
3/3 anonim válasza:
Szerintem myprotein impact whey. 30-40%-kal olcsóbb és nem 73, hanem 83%-os :) Vagy vegyél a 100% WPP árán myprotein izolátumot ami 90-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!