Mi a véleményetek erről a fehérjéről: Scitec nutrion 100% whey protein professional?
- hozzáadott dextróz,
- nem tudni hogy mennyi wpc, és mennyi wpi van benne.
Ez utóbbi jellemzően sok fehérje esetében negatívum.
Én próbáltam, jó minőségű, viszonylag jó ár/érték arányú táplálékkiegészítő. Finom, jól oldódik, stb.
A kérdés inkább az, hogy egy jó étrend mellett szükséges-e. Számomra nem az, inkább több csirkét eszem.
Ha megvan szilárd kajából a napi fehérjebevitel, akkor ugyanúgy izmosodik az ember, mint az aki ennek egy részét beviszi tápkiegből. Némi előnye van a tejsavónak edzés után a gyors felszívódás miatt. De szerintem nem ezen múlnak a dolgok, senki nem tudja, nincs is rá mérés, hogy ez mennyit számít. Van aki hisz benne és vannak akik szerint kamu az egész anabolikus kapu. Erről lehetne megint oldalakon át vitázni.
Én iszok proteint, mert nekem (ismétlem: nekem) könnyebb legurítani edzés után egy shaket, mint elrágcsálni 200g csirkét 100g rizzsel. És jobban is esik. De kinek mi jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!