Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Scitec 100% Whey protein...

Scitec 100% Whey protein professional, vélemény?

Figyelt kérdés
Fehérjét szertnék venni 10ezer forint alatt. Mit tudnátok ajánlanlani amitől fejlődök is. Fehérjén kívül mást nem szertnék venni táp.kiegészítőt,így is jól lehet fejlődni?

2014. júl. 19. 17:21
1 2
 1/12 dirtboy ***** válasza:

keress valakit aztán ketten vegyetek egy 5kilós myprotein impact wheyt,így 10alatt veszel 2,5kilós magas százalékú tejsavó fehérjét.

ha étrended nincs akkor meg ne vegyél semmit,ne pazarold a pénzt,úgy csak pénzkidobás.

2014. júl. 19. 17:25
 2/12 A kérdező kommentje:
ez az hogy nincs kivel egyedül kéne vennem,mit tudsz ajánlani?
2014. júl. 19. 17:34
 3/12 A kérdező kommentje:
meg egy linket tudsz küldeni hogy honnan rendeljem meg esetleg a myprotein impact wheyt-ot :)
2014. júl. 19. 17:42
 4/12 dirtboy ***** válasza:
hát onnét ahol jelenleg a legolcsóbb,hogy ez hol van nem tudom,a google segít
2014. júl. 19. 17:48
 5/12 A kérdező kommentje:
Értem :) mondom nem biztos hogy meg tudom venni, valami olcsóbbat tudsz 10ezer körül + -
2014. júl. 19. 17:57
 6/12 A kérdező kommentje:
Meg ha csak táp. kiegészítő közül csak fehérjét szedek az étrend mellett úgy is jól fejlődhetek? hal,rizs tojás csirkemell az megy :)
2014. júl. 19. 18:00
 7/12 dirtboy ***** válasza:

nem nagyon tudom most milyen árak vannak,én már nem foglalkozok ezzel,az tuti hogy a myprotientől olcsóbb nincs.

fehérje mellett még kellene gyors ch,pl dextróz vagy maltodextrin,filléres szénhidrátok,ezekre szükség van edzés után.

2014. júl. 19. 18:07
 8/12 A kérdező kommentje:
bolti szőlő cukor is jó? meg a fehérjét külön igyam meg vagy keverhetem a kettőt?
2014. júl. 19. 18:29
 9/12 dirtboy ***** válasza:

a bolti amire gondolsz ha jól sejtem a tablettás,az nem valami jó mert nem oldódik csak ha szét töröd rendesen,árban meg nem valami jó.

dextróz néven por szőlőcukrot vegyél,jóval olcsóbb és nem szenvedni vele.

ez csak edzés után kell és mehet a fehérjével egyszerre.

2014. júl. 19. 18:39
 10/12 A kérdező kommentje:

Egyenlőre marodok a Scitec 100% Whey protein

professional de ha lesz pénz akkor veszem azt amit ajánlottál :D

2014. júl. 19. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!