Miért gondolják a testépítők, hogy a főtt rizs, amelyből a főzés lebontja a vitaminokat egészségesebb, mint a szénhidrátot szintén sokat tartalmazó fehér lisztből készült kenyér, vagy zsömle?
Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 05:02
41/45 anonim válasza:
Nem is veszitesz vele semmit.
Egyébként milyen érdekes kérdező, hogy az elején a fehér kenyeret próbáltad jobbnak beállítani a rizsnél, meg azon elmélkedtél hogy nem baj ha van egy kis feleslege az embernek miatta (ami eleve értelmetlen), most meg paleo alapon támadod a rizsfogyasztast. Nincs itt egy kis ellentmondás?
Ha nem tetszik a testépítés, akkor nem kell vele foglalkozni, de amit előadsz, az kissé vicces.
42/45 A kérdező kommentje:
És miért nem csíráztattok lencsét, babot, csicseriborsót aztán megeszitek, ami szintén fehérjét, szénhidrátot tartalmaz és nagyon egészséges, ahelyett hogy kifőztök a rizsből szinte minden vitamint egészségtelenebbé téve?
2014. nov. 30. 14:08
44/45 anonim válasza:
Hiába beszélsz nekik. Két brosúra után dietetikusnak képzelik magukat...
45/45 anonim válasza:
1-es:"a fehér kenyérben van némi vitamin, a főzés viszont a rizsből lebomlasztja"
A főzés (rizs) 100 fokon történik, míg a sütés (kenyér) jóval magasabb hőfokon, tehát ha főzéskor elbomlanak a vitaminok, akkor sütéskor pláne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!