Hogyan hozzam magam formába 2 hét alatt?
Már majdnem 1,5 éve rendesen gyúrok. Ez alatt 64-ről 77kg felmentem. De az utóbbi 3 héten nem tudtam elmenni edzeni mert nagyon fontos vizsgám volt ma. Rögtön utána elmentem terembe de 75,5kg voltam és szemmel láthatóan szálkásabb lettem. A hátam esett össze egy kicsit meg a víz kiment a sok éjszakázástól. Na most 2 hét múlva toppon kéne lenni. Gondoltam eldurrantok akkor mindent gyorsan,kreatin+protein+ch+vitaminok ami van :) Ha napi 5l vizet magamba nyomok és minden nap edzek+alszok van esély a 77kg-ra alig 2 hét alatt ?
18 éves vagyok és 182cm amúgy
Ha másfél évig rendesen edzettél neked is tudnod kellene hogy ennyi idő alatt nem tudsz felszedni annyi izmot, zsírnak meg nincs sok értelme.:D
Mindennapi edzést is tudnod kéne, hogy hülyeség, túledzed magad...
2 hét múlva megint 4 nap mert versenyre megyek :) szval ott majd pihenhetek(kondi szempontjából) szval sztem 2 hét heti 6 nap nem para. utána vissza állok 4-re.
Tudom 2 hét nem elég de izommemoria miatt meg mivel kiment belőlem a víz reménykedek kicsit :D
77kg-osan 182 centivel bátor húzás lenne,főkeg így 3 hét kihagyás után :D
Focizni megyek amúgy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!