Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy hozzam magam formába?

Hogy hozzam magam formába?

Figyelt kérdés

Vidéken élek,így nincs lehetőségem edzőteremre.Szeretnék kicsit leadni a súlyomból:169cm 65-68 kg.

Főleg hason és combon van.De szeretném a fenekem is formásabbra.Focizok is,ezért szeretném magam formába hozni,mert télen nem nagyon játszunk,így 3 hónap mindig kiesik és ez mag látszik a fizikumomon is.Valami otthoni edzéstervre gondoltam ilyen felülésekre meg ilyenekre,de nem tudom miből hány kell ezért örülnék,ha valaki leírná :) Előre köszönöm a válaszokat! Még annyi hogy légyszíves ne írjátok azt hogy semmi baj nincs a test súlyommal,mert én nem érzem magam jól így :/ 14/L

2014. febr. 17. 12:25
 1/3 A kérdező kommentje:

Azt viszont tudom,hogy az étkezés is számít,szóval arról is írhatnátok valamit :) Meg nem ilyen 2 hét és feladom-re gondoltam,szóval örülnék ha valaki segítene.

Átlagos napi étrendem:

Reggeli,7:15 kor:

Gabonapehely

Tízórai,9:50-10 órakkor:

Szendvics

Ebéd,12:30 kor ebédelek:

Amit anyu csinál:Levesek

Vacsora,5 óra előtt szoktam :

Sült krumpli,vagy szendvics vagy valami amit találok otthol :D

2014. febr. 17. 12:30
 2/3 kovpet ***** válasza:

Nézd, 14 évesen úgyis azt eszed, amit a családod, tehát nagyon nem érdemes étkezési tanácsokat adni :)

Gondolom, nem fogsz magadnak vásárolni meg főzni ennyi idősen. Ne egyél cukros dolgokat (üdítők!) és ne nassolj, szerintem ez elég és könnyen kivitelezhető ilyen fiatalon is.

Ha nincs foci (bár szerintem lassan kezdődik a szezon, nem?), akkor járj el futni. Vagy szobabicajozz. Vagy ha nincs hideg, akkor rendes bicaj.

Edzhetsz súlyzóval is, olcsón lehet venni egykezes súlyokat, de elolvashatod a fegyencedzést is (az egy könyv címe, boltban is kapni meg le is lehet tölteni).

De egy focistának a futás az alap, tehát szerintem ne kell túlkomplikálni: fuss :)

2014. febr. 17. 13:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. febr. 17. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!