Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akik versenyezni akarnak...

Akik versenyezni akarnak miért kezdenek el kokszolni?

Figyelt kérdés

Hiszen vannak naturál testépítő versenyek is, mégis az emberek több, mint 95%-a elkezd kokszolni.

Persze tudom, mindenki maradandót akar alkotni, de lehetne natúrban is maradandót alkotni.

Miért kezdenek ennyien kokszolni?

2014. nov. 6. 19:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Álltalában mellnél és vállnál vehető észre a jobb erezettség, aki elkezd kokszolni :)

Majd jönnek a lábak,karok, hasfal (Na ide kis testzsír kell)

2014. nov. 6. 20:16
 12/22 anonim ***** válasza:
Na most kezdek ideges lenni,hogy nálam nincs változás ezen a téren :)
2014. nov. 6. 20:17
 13/22 A kérdező kommentje:

"Naturálban nem tudsz maradandót alkotni. Kevesebben kíváncsiak egy naturál formára."

Az első állítás nem igaz, a második viszont igen és épp ez a probléma, engem nem érdekel kokszal ki mit ér el, tudom, hogy mekkora munka van a mögött is, de ha valaki abbahagyja a kokszolást, akkor összeesik, hihetetlen gyorsan jön le róla hatalmas izomtömeg.

Remélem egyszer majd változik az emberek nézőpontja, és nőni fog a naturál versenyek népszerűsége.

2014. nov. 6. 20:20
 14/22 anonim ***** válasza:

Ezért kell koksz, össze sem lehet hasonlítani a 2 formát :)

[link]

2014. nov. 6. 20:21
 15/22 A kérdező kommentje:

Igen, az első képen egy furcsa lény van, míg a másodikon egy izmos ember.

Persze erről lehetne vitatkozni...

2014. nov. 6. 20:23
 16/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, más a véleményünk, ezzel nincs gond.
2014. nov. 6. 20:25
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A legjobban tudod hogy tudsz maradandót alkotni?

Ha heti több g cuccon vagy de mégis azt mondod nem koxolsz. Naturál vagy.

Aki naturálba maradandót alkotott az nem naturál.

2014. nov. 6. 20:46
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, sokan csak kamu-naturálok.
2014. nov. 6. 20:52
 19/22 anonim ***** válasza:

Én mondjuk még naturálként is alkottam nagyot :D

az ágyban :D

2014. nov. 6. 20:53
 20/22 anonim ***** válasza:

Vannak genetikai határaink, amit olyan 5 évi edzéssel, jó kajálással és megfelelő pihenéssel el lehet érni, és onnantől vége. Ott dönthetsz hogy cucchoz nyúlsz, és jön a hatalmas forma, vagy szintentartasz naturálként.

Az élsportban nincs olyan hogy naturál... jó oké vannak naturál versenyek, de egy Arnold classicon ne is álmodozz...

Ég és föld a különbség a cuccos és nem cuccos forma között. Itt a kép is mutatta.

Az más kérdés hogy nagyon sokan úgy nyúlnak hozzá ezekhez hogy ész nélkül szedik semmi hozzáértéssel, de meg merem kockáztatni, hogy annál aki ésszel szedi, hozzáértéssel, "mértékkel" annál a kockázatok is kisebbek.

2014. nov. 7. 05:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!