Miért mondják azt, hogy ne koxolj, ha nem akarsz versenyezni?
én szerintem nem csak versenyzők koxolhatnak, van akinek szar a genetikája,- széles csípő, keskeny váll, akármi- és soha nem érhet el sikereket a színpadon. ilyen esetbe felesleges versenyezni, de mi van akkor, ha az illető nem elégszik meg a saját határaival, és többet szeretne, CSUPÁN a saját lelki békéje miatt? ha valaki komolyan csinálja, kiszámolt étrendje van, nem iszik-bulizik, és elég rég óta edz, akkor miért ne nyúlhatna cucchoz, hogy tovább fejlődjön? mindenki maga dönti el ez mennyit ér neki, vállalja-e a kockázatokat, de lényeg ami lényeg, én úgy gondolom, hogy kox nem csak a színpadra való, ha a fenti kritériumok teljesülnek.
fiatalok hetente rúgnak be, drogoznak, dohányoznak a bulikba, ez is eléggé önpusztító, ne csak a kox-al legyünk már ilyen ellenségesek. (természetesen nem a danabolt zabáló 50kilós majmok esetére gondolok)
mert ha nem kötelező és versenyzés nélkül nem az akkor minek károsítani magunkat.
lásd pl az én példámat.
évekig edzettem,azt hittem legalább 50éves koromig csinálni is fogom,versenyezni soha nem akartam.
most viszont ott tartok hogy abba kellet hagynom ezt az egészet és szépen vesztetem el a felszedett izomzatot.
még szerencse hogy nem nyúltam szteroidokhoz,szépen néznék most ki.
ugyan úgy leépültem volna csak megmaradtak volna a szervi károsodások.
ki tudja mi bajom lett volna,lehet hogy most semmi csak később de ez nem éri meg.
te sem tudhatod hogy meddig csinálod,persze most azt gondolod mint én gondoltam egykor hogy lehetetten hogy abba hagyd már nem tudod már az életed része de majd rádöbbensz ha úgy alakul az életed hogy van ettől sokkal fontosabb is.
egy profi legalább pénzt keres az edzéssel,koxolással nem csak költi rá.
külföldiek meg is élnek belőle az igazán profik meg nem is akárhogy élnek.
nekik megéri,hobbiástának nem.
én most olyan szinten vagyok, hogy nyaralást, meg ilyesmiket ahol nem tudom megoldani a kaját ki szoktam hagyni, mert idegbeteg lennék, ha nem tudnék 3óránként kajálni minőséget.
elég sz ar ez így, mert rettentően bekorlátoz, moziba nem tudok elmenni anélkül, hogy ne pakolnék be 1-2 turmixot, vagy cottage cheese-t, de ilyen ez a függőség...
Miért mondják azt, hogy ne koxolj, ha nem akarsz versenyezni?
- mert egészségkárosító,
- mert a versenyzők azokat az eredményeket amiket egy-egy testépítő versenyen produkálnak kox nélkül nem tudák elérni.
Mért a versenyzés a határvonala a koxolás-nemkoxolásnak....
Ez pedig már rég nem így van, hiszen naponta olvasni olyan kérdéseket, hogy szeretnék két perc alatt nagy izmokat szedhetem, szúrhatom..... Ráadásul egyre fiatalabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!