Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért mondják azt, hogy ne...

Miért mondják azt, hogy ne koxolj, ha nem akarsz versenyezni?

Figyelt kérdés
Nem értem mért más, ha elmész versenyezni egyik szombaton, vagy elmész a strandra, vagy egy kirándulásra, és ott vagy pont olyan izmos. Miért lenne több egy versenyzést, amikor közönség se nagyobb, pénzt se kapsz érte. Lehethogy alibiként versenyeznek egyesek, mert akkor elfogadják, hogy koxol? Szóval mért hiszik azt sokan, hogy a versenyzés egy zöldlámpa a koxolásra? Mért a versenyzés a határvonala a koxolás-nemkoxolásnak, lehetne bármi más az?

2012. nov. 25. 12:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

pedig pont ez a különbség.

az egyiknél puszira,nárcizmusból teszed kockára a tested.

a másikiért meg lóvét kapsz.

kezdő versenyzőként,fotómodellként,színészként valóban nem sokat,de profiként ez egy meló,mint a többi.

2012. nov. 25. 21:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ha valaki a lelki békéje érdekében koxol, annak pszichológus kéne, nem cucc.

Én is végigcsináltam egy kúrát, nem is akármilyet. Lement, kész ennyi. Kit érdekel az, hogy pár centivel nagyobb a karom vagy sem? Az életben nulla a jelentősége. UGyanígy megnéznek 40-es karral is mint 50-essel, akkor meg minek csesszem szét magam.

A kiránduláson meg strandon mutogatással az a gáz a versennyel szemben, hogy pont ezért nézik buta gyökereknek a gyúrósokat, mert önmutogatóak, ennek köze nincs a sportszeretethez. Ha azért gyúr valaki hogy mások nézegessék meg csodálják, annak pszichológus kell. Ha meg magadért csinálod, akkor egy VB a vágyálmod, nem a strandon feszengés vagy télen trikóban hólapátolás(láttam már ilyet , ne röhögjetek :D ).

2012. nov. 26. 21:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Igazából sosem értettem egy pár tipikus begyepesedett bodys gondolkodásformát.

Mi lesz ha egyszer nem eszel 3 óránként? Semmi

Meg amikor megtalálnak az ilyen kérdésekkel, hogy miért nem megy a fekvenyomás, 1,5 órával ettem edzés előtt, nem csak egy órával?

Fontosnak tartom a sporttáplálkozást, de aki ennyire a rabja, az tuti nem látott még küzdősportolót (egészségtelenül) fogyasztani és versenyezni.Attól észhez lehet térni, hogy nem kell stresszben lenni egy nap kihagyás miatt...

2012. nov. 26. 23:24
 14/15 anonim ***** válasza:
A küzdősport megint más. Egy testépítőnek az az OPTIMÁLIS (hangsúlyozom), ha a szervezete viszonylag egyenletesen van ellátva tápanyagokkal, hogy véletlen se legyen olyan szakasz, hogy a már meglévő izmokból kelljen katabolizálni, mert nincs elég amino a vérben. Ez lenne az optimális, amire próbál mindenki törekedni. Egy olyan sportban, ahol az izomtömeg növelése az egyik fő szempont, azt hiszem ez nem elhanyagolható.
2012. nov. 27. 00:04
 15/15 anonim ***** válasza:
pontosan így van,különböző sportok most hogy jön ide a küzdősport????
2012. nov. 27. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!