Miért mondják azt, hogy ne koxolj, ha nem akarsz versenyezni?
pedig pont ez a különbség.
az egyiknél puszira,nárcizmusból teszed kockára a tested.
a másikiért meg lóvét kapsz.
kezdő versenyzőként,fotómodellként,színészként valóban nem sokat,de profiként ez egy meló,mint a többi.
Szerintem ha valaki a lelki békéje érdekében koxol, annak pszichológus kéne, nem cucc.
Én is végigcsináltam egy kúrát, nem is akármilyet. Lement, kész ennyi. Kit érdekel az, hogy pár centivel nagyobb a karom vagy sem? Az életben nulla a jelentősége. UGyanígy megnéznek 40-es karral is mint 50-essel, akkor meg minek csesszem szét magam.
A kiránduláson meg strandon mutogatással az a gáz a versennyel szemben, hogy pont ezért nézik buta gyökereknek a gyúrósokat, mert önmutogatóak, ennek köze nincs a sportszeretethez. Ha azért gyúr valaki hogy mások nézegessék meg csodálják, annak pszichológus kell. Ha meg magadért csinálod, akkor egy VB a vágyálmod, nem a strandon feszengés vagy télen trikóban hólapátolás(láttam már ilyet , ne röhögjetek :D ).
Igazából sosem értettem egy pár tipikus begyepesedett bodys gondolkodásformát.
Mi lesz ha egyszer nem eszel 3 óránként? Semmi
Meg amikor megtalálnak az ilyen kérdésekkel, hogy miért nem megy a fekvenyomás, 1,5 órával ettem edzés előtt, nem csak egy órával?
Fontosnak tartom a sporttáplálkozást, de aki ennyire a rabja, az tuti nem látott még küzdősportolót (egészségtelenül) fogyasztani és versenyezni.Attól észhez lehet térni, hogy nem kell stresszben lenni egy nap kihagyás miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!