Akik versenyezni akarnak miért kezdenek el kokszolni?
Figyelt kérdés
Hiszen vannak naturál testépítő versenyek is, mégis az emberek több, mint 95%-a elkezd kokszolni.
Persze tudom, mindenki maradandót akar alkotni, de lehetne natúrban is maradandót alkotni.
Miért kezdenek ennyien kokszolni?
2014. nov. 6. 19:53
1/22 anonim válasza:
Nincsen.
Anélkül nem lehet nyerni.
2/22 anonim válasza:
Testépítés, de miért kezdtek el koxolni?
3/22 anonim válasza:
Naturálban nem tudsz maradandót alkotni. Kevesebben kíváncsiak egy naturál formára. Minek nézzek olyan versenyt, ahol kb velem egy méretű testek vannak. Az emberek nagy tömeget akarnak látni, szálkás formában. De kinek mi tetszik, szóval ezzel nem vitát akarok gerjeszteni.
4/22 anonim válasza:
Mert sok pénz van benne.És megteremtették rá az "igényt".
5/22 anonim válasza:
1. Nagyobb tömeg, a naturál genetikai potenciálod kitolása
2. Olyan szárazság elérése, amit naturálon meg sem közelítesz, egyszerűen lehetetlen
3. Az az erezettség, összehasonlíthatatlan
4. Az a tónusosság
És még sorolhatnám :)
6/22 anonim válasza:
Érdekes nálam az erezettség nem változott, ez gond?
7/22 anonim válasza:
Emberfüggő, aki kokszol és szálkásít vagy hasonló :) Sokkal erezettebb és nagyobbak az erek és olyan helyen is kijönnek, ahol koksz nélkül nem.
8/22 anonim válasza:
Nálam is durvább lett az erezettség, főleg vállban. Karnál eddig is jó volt.
9/22 anonim válasza:
nálam semmi, ez miért van? én alapból is eléggé eres vagyok, de semmi nem változott azon.
10/22 anonim válasza:
Ha alapból jó vagy, akkor nincs gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!