Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha a napi 2xttkg/g fehérje...

Ha a napi 2xttkg/g fehérje fehérjeporból az baj?

Figyelt kérdés
Az árát most ne nézzétek.
2014. nov. 5. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Baj, mert fosás lehet a dologból, főleg, ha ízesített, ami tele van édesítővel. Max a fele menjen tápkiegből. A szilárd forrásokra kell alapozni.
2014. nov. 5. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem épp, hogy megfogta a vizet a sok porozás
2014. nov. 5. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nem lesz tőle hasmenésed, akkor nem baj onmagaban véve. Én jó ideig nemhogy a fehérjét, hanem mindent turmix formájában fogyasztottam el. Egyébként olcsóbb mint a hús, ha nagykiszerelésű fehérjét használsz.

Viszont megjegyzem, hogy a tejsavófehérje gyors felszivodasa bezavarhat. Érdemes előbb mindig a tésztát /rizst megenni, és utána hozzá a fehérjét. Fordított esetben ugyanis előfordulhat, hogy a fehérje (illetve a belőle származó aminosavak) dezaminalodnak a májban, mielott számottevő szénhidrát kerülne a szervezetbe a szenhidratforrasbol. Én legalábbis ezt tapasztaltam.

2014. nov. 5. 21:25
 4/5 anonim ***** válasza:
vagy keverd tejes cuccba a port joghurtba vagy tejbe
2014. nov. 5. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Baj.
2014. nov. 6. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!