Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valami nincs rendben velem?

Valami nincs rendben velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Valami nincs rendben velem, 43-as felkarom van, ruhákon is látszik, hogy k.urvára megnőtt, de mindig kicsinek látom minden reggel a tükörben és rosszúl érzem magam emiatt, meg mindenhol kicsinek látom, más meg, hogy nagyocska, hova akarsz még ennél is nagyobbat.

Nektek is van hasonló, téveszmétek vagy ilyensmi.

2014. nov. 1. 10:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát amerre én mozgok, ilyen maffia stílusú csávók vannak így nem szoktak dicsérni :)

pedig ők nagy öltönyben, én meg trikóban :)

2014. nov. 1. 10:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Sajnos létezik ilyen önkép zavar. Olyan, mint az anorexia. Akármilyen izmos vagy, egyre kisebbnek látod magad. Pszichomokus kigyogyit.
2014. nov. 1. 12:06
 13/16 anonim ***** válasza:
bigorexia a neve, de nem kell ebből kigyógyulni. :)
2014. nov. 1. 12:09
 14/16 A kérdező kommentje:

Igen, mindig kicsinek látom magam, holott már sokkal nagyobb vagyok, mint az edzőtársaim, haverok.

Ez az önképzavar felhasználtam, mint segítő eszköz, hogy keményebben dolgozzak, hogy nagyobb legyen, gondoltam egyszer jónak fogom látni magam meg megelégedve nézek a tükörbe, de az a gond ez nem változott és naturálon már nem nagyon van hova fejlődni.

2014. nov. 1. 14:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Biztos van, csak egyre lassabb lesz. Hidd el, ha már most depressziós vagy, akkor a kokszolastol igazi zombi lelkinyomorek leszel. Még ha a tested bírná is. Ramehet a munkád, a maganeleted, csak kuratol kuraig leteznel. Minden kúra utáni visszaesés egyre nagyobb depresszióba tolna, és csak annak elnel, hogy kezdhesd a következőt. És persze törvénytelen, kétes eredetű és minőségű cuccokrol van szó.
2014. nov. 1. 15:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Hú de durván hangzik, ne ijesztgess minket. :)
2014. nov. 1. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!