Valami nincs rendben velem?
Sziasztok
Valami nincs rendben velem, 43-as felkarom van, ruhákon is látszik, hogy k.urvára megnőtt, de mindig kicsinek látom minden reggel a tükörben és rosszúl érzem magam emiatt, meg mindenhol kicsinek látom, más meg, hogy nagyocska, hova akarsz még ennél is nagyobbat.
Nektek is van hasonló, téveszmétek vagy ilyensmi.
A p***ödet is kisebbnek látod?
Amúgy fordulj dokihoz.
Nem, az ormányommal semmi gond :)
S mit tud tenni a doki ?
:) csak poén volt a doki :)
nálam is ez van,hogy kicsinek látom magam :)
Nekem általában csak az 'asszony' mondja :D
meg azt is,hogy hagyjam abba..stb
Én mindig mondom neki kezd el te is :) de ő nem tudja rá venni magát :)
a tiéd? :)
Lehet izmos emberekkel vagy körbevéve és ezért nem mondják, hogy nagy :)
Melóhelyen / szórakozóhelyeken / Barátnőim mindenkitől csak azt hallottam, hogy nagy. Ha elmegyek dokihoz, már jönnek a kérdések, hogy szedek valamit meg ilyen hülye kérdések.
Amúgy valóban mikor 39 volt akkor is így láttam, hogy kicsi, most, hogy 43 lett, így is kicsinek látom és nagyon zavar már.
Melóhelyen az osztályon ahol vagyok van 30 nő (több mint a fele kövér) és 5 férfi. De mi melóhelyen dolgozunk, mint állat , nem is jön szóba a kinézet.
A feleségem régebben rendszeresen keményen edzett, de mára már csak szobabicajozik. Ő tudja, én nem szólok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!