Mit tegyek, hogy jobban fejlődjek?
Figyelt kérdés
Január óta edzem, heti 2-3 alkalommal, mikor hogy...Kezdetben nagyon jól kezdtem fejlődni, sok dícséretet is kaptam és én is láttam magamon, hogy változik a testem... Viszont már vagy 2-3 hónapja szinte semmi fejlődést nem látok, úgy érzem stagnálok. Nem bírom növelni a súlyokat, mivel egyedül edzem így nincs segítségem és a guggolásnál már jó ideje nem tudok 45 kilónál fennebb menni... Mit tegyek hogy kezdjek tovább fejlődni ismét? Már egyre jobban haszontalannak látom az edzést így. 21/L2014. okt. 29. 08:40
1/9 anonim válasza:
A kajára figyeltél?Mert ha összeraksz olyan étrendet amiben meg van a kellő tápanyag bevitel akkor rendesen fogsz fejlődni.
2/9 A kérdező kommentje:
Figyeltem, figyelek... de mivel nem dolgozok..tanulok még nem tudok mindig úgy enni... de nagyom igyekszem
2014. okt. 29. 08:46
3/9 anonim válasza:
Érdemes lenne olyannal találkozni, akit utoljára az edzés előtt láttál. Én is éreztem így, ahogy te leírtad, és amikor egy ilyen régi ismerőssel összefutottam az utcán, akkor láttam, hogy szó sincs stagnálásról.
A fejlődés lassul, ez természetes.
Ha viszont tényleg megállt, akkor érdemes variálni a gyakorlatokat, az ismétlésszámot, stb. Az is lehet, hogy a tested megszokta amit csinálsz, és már nem reagál rá úgy.
4/9 anonim válasza:
Változtasd az edzéstervet, gyakorlatokat, felosztást, ismétlés számot, használj intenzitás nővelő technikákat (pl. vetköző sorozatokat). Próbáld ki a kreatint, emeld a kalória bevitelt.
5/9 G. Tamás válasza:
Változtass az edzésterveden, de GYÖKERESEN, és jó lesz, esetleg dobd meg az étrendedet plusz 50 g ch-val. Az edzés meg sosem haszontalan,érdemlegesebb, mint 1 órát a TV előtt ülni !
6/9 anonim válasza:
Hogyha guggolsz is akkor annyira rossz csak nem lehet az edzésterved hogy gyökeresen változtatni kéne rajta, egyszerűen többet kell enned 1-200kcal.
Elég lehet akár az is ha csak edzés után többet eszel. Esetleg ha szoktál kardiózni egy ideig felejtsd el és csak a gyakorlatokra használd az energiád.
7/9 A kérdező kommentje:
Guggolok, minden láb edzés elején 6x12t.. majd váltakozik a többi :) de a guggolás nem marad ki. Enni rengeteget eszek, őszintén kalóriát nem számolok, talán ezt elkezdhetném... de így is lányhoz képest rengeteget eszek. Már mindenki kacagja :)
2014. okt. 29. 19:37
8/9 anonim válasza:
Sok az ismétlés szám, próbálj meg növelni kicsit a súlyon és csak 8-10 ismétléssel. 12 ismétlést szálkásításkor szoktak inkább, izom növelésre kevesebb ismétlés a célravezető.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. okt. 30. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!